Til toppen

Boligbyggeri på toppen af et af Aalborgs højeste punkter

I Aalborg har MT Højgaard udført et boligbyggeri med udsigt over fjorden og byen.  Danalien har et samlet areal på 5.050 m2 og består af 49 leje-lejligheder på 56-118 m2 og et erhvervsbyggeri i stueetagen på 400 m2.  

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Danalien

Status

Afsluttet

Type

Boligbyggeri, Erhverv, retail og industri , Projektering

By

Aalborg

Kunde

Vendia Ejendomme

Samarbejds-partnere

Arkitekt: Kjaer & Richter

Boligbyggeriet rager med sine syv etager 24,5 meter op i luften og er delt i to niveauer, et højt og et lavt. Alle boligerne har vestvendte altaner, så beboerne kan nyde aftensolen på altanen. Byggeriet er opført i samarbejde med arkitektfirmaet Kjaer & Richter, og det er tiltænkt alle lige fra børnefamilier til seniorer, som ønsker en flot udsigt og kort afstand til byen, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. 

Byggekonceptet MultiFlex Living sparer tid 

Danalien er bygget efter konceptet, MultiFlex Living, der er udviklet af MT Højgaard, hvor vi bygger i standardformater, så byggeprocessen forenkles, og tidsforbruget kan reduceres med op til 30%. Selvom boligerne bliver bygget ud fra standardløsninger, så er der stadig mulighed for at vælge individuelle facadeløsninger og materialer, så investorer kan sætte deres eget præg på byggeriet. 

Danalien er opført med materialer, der indeholder en høj grad af genanvendt materiale, så miljøet belastes mindst muligt. Derudover kan mange af materialerne genanvendes på et senere tidspunkt. Et andet hensyn, vi tager med vores MultiFlex Living-koncept, er økonomi. Med MultiFlex Living får investorerne høj kvalitet til en pris, der er til at betale. 

Med 3D-visualisering kan man tage på rundvisning i lejlighederne

Via Matterporten, et 3D-visualiseringsinstrument, har det været muligt for potentielle købere og andre interesserede at tage en rundtur i lejlighederne uden at være fysisk til stede. 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website