MT Højgaard Danmark skal renovere 220 familieboliger i Køge

28. juni 2023


MT Højgaard Danmark skal de kommende to år renovere 220 almene familieboliger for Køge Boligselskab. Bygherren og entreprenøren lægger stor vægt på at minimere generne for beboerne, mens renoveringen gennemføres.

Vil du vide mere?
KONTAKT OS

Køge Boligselskabs afdeling Solbakken II skal renoveres, og boligselskabet har valgt MT Højgaard Danmark til at udføre opgaven. Solbakken II indeholder 220 familieboliger, som blandt andet får skiftet vinduer, etableret mekanisk ventilation og monteret udvendige altaner. Derudover opfører MT Højgaard Danmark et nyt fælleshus, og ombygger 24 af boligerne til tilgængelighedsboliger.

Respekt for intimsfæren
Vi ser meget frem til samarbejdet med Køge Boligselskab og bygherres rådgiver Fris Andersen Arkitekter på renoveringen af Solbakken i Køge”, lyder det fra Projektdirektør Morten Steen Steensen fra MT Højgaard Danmark, som fortsætter:

Det at renovere boliger og træde ind i et lejemål, som er menneskers private hjem, kræver disciplin og respekt. Vores fineste opgaver er et koncentreret fokus, udvise ordentlighed, rettidig kommunikation og overholde indgåede aftaler mellem alle interessenter. Dermed får vi færrest mulige arbejdsdage i de enkelte boliger".
 
Konkret sammensætter MT Højgaard Danmark et såkaldt multisjak , hvor de ansatte hver især mestrer flere forskellige håndværksdiscipliner. Sjakket foretager alle de nødvendige arbejder i hver bolig i én samlet arbejdsgang, så beboerne ikke oplever, at der går lang tid mellem de forskellige arbejder i deres hjem.

Bygherren har også meget stor fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø undervejs i projektet, og derfor har vi været meget omhyggelige med at beskrive deres arbejdsmiljøprocedurer i vores afgivne tilbud.

Renoveringen af de 67 år gamle boliger finder sted fra juni 2023 til juli 2025 i en hovedentreprise til ca. 150.000.000 kroner. MT Højgaard Danmark udfører opgaven i samarbejde med totalrådgiver og arkitekt Friis Andersen Arkitekter samt ingeniør Søren B. Nielsen.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website