Katja har “krudt i røven” og køligt overblik


Katja Møgelgaard Rutherford er aldrig gået i ét med tapetet, og hun sidder nødigt stille i lang tid. Her kan du møde forretningsproceskonsulenten, der har affundet sig med ikke at have fuld kontrol over alting.  

Klar til en karriere i MT Højgaard Danmark?
se vores ledige stillinger her

- Humor giver min dag mening, og jeg gider ikke kede mig.

Når vi bygger store projekter, har vi brug for systemer, der kan give overblik. Det er det, mit job handler om. At sikre at byggepladserne har, og kan bruge, de nødvendige systemer til at styre projekterne så effektivt som muligt. En spændende arbejdsdag for mig er, når kollegaer skal i gang med et nyt projekt, og de ikke ved, hvordan projektet skal oprettes, opsættes og håndteres i et styringssystem. Der kommer jeg ud, og så er det fedt at køre fra pladsen igen og have hjulpet dem videre.  

En varm håndboldhal er ikke en sur pligt 

Som type er jeg nok lidt overalt. Hvis jeg skal sidde lang tid stille ved computeren, kan du roligt regne med, at jeg bliver rastløs. Sådan er det også, når jeg holder fri. På en måde får jeg rodet mig ind i alle mine børns forældreråd, og weekenderne bliver ofte brugt ude i danse- og håndboldhaller. At heppe på sidelinjen i en varm håndboldhal har aldrig været en sur pligt for mig. Det er fedt, når der sker noget.

Mine børn har givet mig overblik

Jeg er lige fyldt 40 år og har fire børn derhjemme. Når du har fire børn, så ved du, at dagene er kaotiske, men du lærer også af det som menneske. Fuld kontrol kan du glemme alt om at få, og du må acceptere, at tingene ikke går 100 % efter dit hoved, så du skal finde alternative løsninger. Sådan er det også af og til, når vi arbejder med komplekse byggeprojekter. Skal jeg rose mig selv lidt, har mine fire børn lært mig at have et overblik, der også kommer mit job til gode.

Flækker af grin 

Humor giver min dag mening, og jeg gider ikke kede mig. Jeg flækker ret tit af grin på arbejdet, fordi jeg er omgivet af sjove mennesker. På byggepladserne er der en ligefrem tone, som jeg hurtigt falder ind i, og også på kontoret er der plads til en kæk bemærkning og en sjov historie. Generelt trives jeg megagodt i min afdeling og i virksomheden som helhed.  

Ofte har jeg fået at vide, at jeg har krudt i røven. Det kan jeg ikke løbe fra, og det er dejligt at have fundet et arbejde, hvor krudtet bliver brændt af. I MT Højgaard Danmark har jeg aldrig skulle spille nogen rolle, men har bare kunne være mig selv med min faglighed og humor. Det er svært at ønske sig bedre.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website