MT Højgaard tilbyder spændende og lærerige praktikpladser for ingeniør-, maskinmester- og konstruktørstuderende samt folkeskoleelever. Vi tilbyder vores praktikanter en høj grad af ansvar og udfordringer, og hos os er du garanteret et alsidigt indblik i, hvordan du planlægger, styrer og leder et bygge- eller anlægsprojekt i tæt samarbejde med alle byggeriets parter. 

Find ledige praktikstillinger her
Ledige stillinger

Ingeniør-, maskinmester- og konstruktørpraktik

Som ingeniør-, maskinmester- eller konstruktørpraktikant i MT Højgaard får du masser af ansvar fra dag ét. Du kommer til at indgå som en del af et projektteam på en af vores byggepladser eller kontorer, og du får blandt andet mulighed for at arbejde med styring, egenproduktion, kvalitet, arbejdsmiljø, BIM og VDC. 
 
Undervejs i praktikken vil du få mulighed for at deltage på bygge- og procesmøder, til økonomiske forhandlinger, bygherremøder, licitationer og på afdelingsmøder. Derudover vil du få erfaring med vores projektledelsesværktøjer. 

Praktik i udlandet

Vi er nok mest kendt for vores bygge- og anlægsprojekter i Danmark, men vi har også mange opgaver i udlandet, blandt andet på Færøerne, Island og Maldiverne. Så er du interesseret i at komme i praktik uden for landets grænser, er der også mulighed for det. Det kræver blot, at du er god til engelsk, at du er omstillingsparat og åben for at gøre tingene anderledes, end du plejer. 

Hvad forventer vi af vores praktikanter?

I praktikperioden vil vi hjælpe dig med at udvikle dit talent, og derfor forventer vi også meget af dig som praktikant. For os er det vigtigt, at du:

  • har lyst og mod til at tænke nyt 
  • forstår vigtigheden af samarbejde
  • er motiveret og entusiastisk
  • arbejder systematisk og struktureret
  • har evnen til at planlægge og gennemføre dine skoleprojekter på højt niveau

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at komme i praktik hos os, så hold øje med vores ledige stillinger – vi søger typisk praktikanter omkring september og februar måned. Du kan også kontakte vores HR-afdeling for at få mere information.

Folkeskolepraktik

Vi tilbyder årligt et begrænset antal praktikpladser til folkeskoleelever.

Vil du prøve at være MT Højgaard-medarbejder i en uge? Hos os har du enten mulighed for at blive tilknyttet en byggeplads eller et af vores kontorer afhængigt af, hvilke ønsker du selv har, og hvilke byggeprojekter, vi arbejder på i den givne periode.

Som folkeskolepraktikant vil du følge en af vores medarbejdere, som vil sætte dig ind i arbejdet og vise dig, hvordan det er at arbejde i en stor entreprenørvirksomhed.
Kontakt vores HR-afdeling på 7012 2400, eller send os en mail på personale@mth.dk. Så ser vi, om vi kan finde en praktikplads til dig.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website