MT Højgaard Danmark tilbyder spændende og lærerige praktikpladser for ingeniør-, maskinmester- og konstruktørstuderende. Vi tilbyder vores praktikanter en høj grad af ansvar og udfordringer, og hos os er du garanteret et alsidigt indblik i, hvordan du planlægger, styrer og leder et bygge- eller anlægsprojekt i tæt samarbejde med alle byggeriets parter. 

Læs mere om Ingeniør-, og konstruktørpraktik

Som ingeniør- eller konstruktørpraktikant i MT Højgaard Danmark får du masser af ansvar fra dag ét. Du kommer til at indgå som en del af et projektteam på en af vores byggepladser, og du får blandt andet mulighed for at arbejde med styring, egenproduktion, kvalitetssikring, arbejdsmiljø og VDC.

Undervejs i praktikken får du mulighed for at deltage på bygge- og procesmøder, til økonomiske forhandlinger, bygherremøder, licitationer og på afdelingsmøder. Derudover vil du få erfaring med vores projektledelses- og styringsværktøjer. 

HVAD FORVENTER VI AF VORES PRAKTIKANTER?

I praktikperioden vil vi hjælpe dig med at udvikle dit talent, og derfor forventer vi også meget af dig som praktikant. For os er det vigtigt, at du:

  • har lyst og mod til at tænke nyt
  • forstår vigtigheden af samarbejde
  • er motiveret og entusiastisk
  • arbejder systematisk og struktureret
  • har evnen til at planlægge og gennemføre dine skoleprojekter på højt niveau

VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at komme i praktik hos os, så ansøg på links nederst på siden. Vi starter typisk rekruttering af praktikanter omkring februar og september måned. Du kan også kontakte vores HR-afdeling for at få mere information. 

KLAR TIL AT SØGE?

Klik her


Læs mere om Maskinmesterpraktik

Som maskinmesterpraktikant vil du blive ansat i vores Teknik & Commissioning-afdeling, hvor vi vil udvikle dine kompetencer indenfor tekniske installationer, projektledelse samt samspillet mellem de tekniske installationer. 

Undervejs i praktikken vil du komme til at deltage i tidsplans- og koordineringsmøder, arbejde med rapporteringsfunktioner, hjælpe med staderegistrering og deltage i opfølgning via tilsyn på de tekniske installationer. Vores mål er at udvikle din viden, færdigheder og kompetencer og samlet at udvikle din tekniske horisont. 

HVAD FORVENTER VI AF VORES PRAKTIKANTER?

I praktikperioden vil vi hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder, og derfor forventer vi også meget af dig som praktikant. For os er det vigtigt, at du:

  • har lyst og mod til at tænke nyt
  • forstår vigtigheden af samarbejde
  • er motiveret og entusiastisk
  • arbejder systematisk og struktureret

Lyder praktik i vores Teknik og Commissioning-afdeling som noget for dig, kan du sende os din ansøgning og CV i linket nederst på siden. Vi starter typisk rekruttering af praktikanter omkring februar og september måned. Du er også velkommen til at kontakte HR-afdelingen, hvis du har spørgsmål.

KLAR TIL AT SØGE?

Klik her


Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website