Til toppen

Strategisk partnerskab med Region Hovedstaden

Hundredvis af renoveringsopgaver på regionens bygningsmasse.

Fra 2021 til 2025 indgår MT Højgaard Danmark i det strategiske partnerskab Sammenholdet. Sammen med Kemp & Lauritzen, Rambøll og Link Arkitektur er vi ét team, og sammen med bygherren har vi en simpel mission: At strømline måden vi arbejder på, så vi skaber mest mulig værdi for skatteydernes penge, når vi opgraderer regionens bygningsmasse. 

Vil du vide mere?
kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Strategisk partnerskab med Region Hovedstaden

Status

Igangværende

Type

Hospitaler og sygehuse, Renovering

By

København

Kunde

Region Hovedstaden - Center For Ejendomme

Samarbejds-partnere

Kemp & Lauritzen, Rambøll og Link arkitektur

Sammen med Kemp & Lauritzen, Rambøll og LINK arkitektur skal vi hvert år udføre 70-140 opgaver i alle størrelser indenfor renovering, ombygning og tilbygning. På de enkelte projekter arbejder vi på at fremstå som ét team, selvom vi består af flere virksomheder. 

Bygherren er Center For Ejendomme, som med denne entrepriseform ønsker at arbejde med deres bygningsmasse på en ny måde. Visionen er, at renoveringer og bygningsarbejder på et hospital i drift skal ske på en strømlinet og gennemstruktureret facon, så patienter og personale bliver påvirket minimalt og i kortest mulig tid under bygningsarbejder. Ved at samle projekterne i et partnerskab med en større portefølje, får regionen udført byggeprojekterne bedre og billigere til gavn for alle, så der bliver flere mursten for pengene. 

MT Højgaard Danmark har en meget stor egenproduktion inden for blandt andet tømrere, murere og malere, og det er i høj grad denne egenproduktion, der løfter opgaverne i det daglige på Sammenholdet.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website