Til toppen

Renovering af seks ejendomme på Psykiatrisk Center Sct. Hans

Vi har renoveret seks ejendomme i forbindelse med frasalget af halvdelen af Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde. Renoveringen omfattede indvendige overflader, ombygning af toiletter, etablering og ombygning af sengestuer og vagtværelser samt lovliggørelse af lys og installationer mv.

Vil du vide mere?
kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Psykiatrisk Center Sct. Hans

Status

Afsluttet

Type

Renovering

By

Roskilde

Kunde

Region Hovedstaden, Center for Ejendomme

Samarbejds-partnere

LINK Arkitektur, Rambøll, Kemp & Lauritzen (SammenHoldet)

Renovering til nye funktioner

Sankt Hans Hospital er opført 1850 og er gennem årene renoveret og ombygget i forbindelse med brugen af bygningerne, hvor der er en blandet anvendelse fra kontorer til laboratorier samt åbne og lukkede sengeafsnit.

To af ejendommene har indtil for nyligt været lukkede afsnit, som nu er renoveret, så de er mere åbne med bedre badeforhold. Vi udfører samtidig vedligeholdelsesarbejder, da dette har været svært at udføre, mens bygningerne husede patienter.

Renoveringen har krævet et tæt samarbejde med brugerne, som skulle flytte arbejdspladser undervejs i renoveringen, og der har været daglig dialog for at finde de bedste logistiske løsninger.

MT Højgaard Danmarks Byggeservice har udført renoveringsarbejderne som led i vores rammeaftale med Region Hovedstaden, Center for Ejendomme.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website