Til toppen

Gennemgribende renovering af vores eget tidligere domicil

Vi har ombygget vores eget forhenværende domicil på Knud Højgaards Vej 9 fra storrumskontor til cellekontorer. Opgaven omfattede renovering af den eksisterende bygning fordelt på 9.500 m2 kontor og 3.000 m2 kælder.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Knud Højgaards Vej 9

Status

Afsluttet

Type

Renovering, Erhverv, retail og industri

By

Søborg

Kunde

PFA Ejendomme

Samarbejds-partnere

Fra storrumskontorer til cellekontorer

Da vi selv havde domicil i bygningen, var den indrettet i storrumskontorer, men for at tilpasse den til de nye lejeres behov måtte vi i renoveringen omdanne bygningen til cellekontorer. De nye lejere har fået et fuldt funktionsdygtigt hus fra den dag, de flyttede ind. Derudover er bygningens indeklima blevet omstruktureret og omstillet, så det passer til cellekontorer.

Under renoveringen blev storrumskontorer omdannet til cellekontorer.

Renoveringen omfattede 9.500 m2 kontor og 3.000 m2 kælder.

Effektiviseret arbejde

De udfordringer, der har været på projektet, har vores hold løst hurtigt og effektivt. Eksempelvis viste tilpasningen af de nye tværvægge sig at volde flere vanskeligheder end forventet, men der blev hurtigt implementeret skabeloner til tilpasningerne, som effektiviserede arbejdet.

Prisbesparende løsninger

Som et led i renoveringen udførte vi en grundig analyse og vurdering af de eksisterende installationer i bygningen for at sørge for, at det, der opfyldte de gældende funktionskrav og derfor kunne genanvendes, også blev det. Ved så vidt muligt at genanvende eksisterende installationer kunne vi sikre kunden prisbesparelser.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website