Til toppen

Ambitiøst skoleprojekt til elever og lærere i det nye arenakvarter i Ørestad Syd

Kalvebod Fælled Skole bliver kendetegnet ved det runde ydre og høje ambitionsniveau for både aptering og terræn. Skolen har en smuk udsigt til Kalvebod Fælled.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Kalvebod Fælled Skole

Status

Afsluttet

Type

Uddannelse og forskning, Stål

By

København

Kunde

Københavns Kommune, Byggeri København

Samarbejds-partnere

Arkitekt: Lundgaard & Tranberg Arkitekter

I midten af skolen finder man en integreret idrætshal, hvorfra børn og lærere har udsigt til skolens øvrige etager, hvilket er med til at understrege idræts- og bevægelsestemaet.

Skolegården omslutter selve skolen, og de flotte, organiske former går igen både i bygningen og i det omkringliggende terræn.

Skolen kendetegnes af sit runde ydre.

Kalvebod Fælled Skole blev afleveret i april 2018.

VDC skaber godt projektoverblik

På Kalvebod Fælled Skole har vi benyttet Virtual Design and Construction (VDC) som metode til at optimere den planlagte byggeproces. Brugen af VDC har medført et bedre projektoverblik, så de forskellige processer i byggeriet kunne udføres i en glidende arbejdsstrøm, der blandt andet var styret af lokationsbaseret planlægning.

Anlægs- og byggearbejde

I MT Højgaard har vi stået for al anlægs- og byggearbejde på skolen. Det betyder, at vi blandt andet har bygget hele skolen, kloak, forberedende jordarbejder, in situ-arbejder og stået for monteringen af betonelementer. Vi har også monteret al konstruktionsstålet, som danner skelettet til skolens karakteristiske idrætshal, og vi har været ansvarlige for alle tømrer- og snedkerarbejder.

Vores samarbejdspartnere Lindpro og Ajos har også været meget involverede i projektet. Således har Lindpro udført el-arbejderne på skolen, og Ajos har leveret skure, kraner, hejs, byggepladsstrøm, belysning og opvarmning til hele byggepladsens drift.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website