Til toppen

Omfattende renovering af 544 rækkehuse som del af en større helhedsplan

MT Højgaard har stået for renoveringen af 544 rækkehuse, der er fordelt på cirka 90 blokke og i alt 40.000 m². Renoveringen er en del af en større helhedsplan, der har til formål at udvikle Albertslund Syd. 

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Albertslund Syd

Status

Afsluttet

Type

Boligbyggeri, Renovering

By

Albertslund

Kunde

Bo-Vest, Boligsamarbejdet på Vestegnen

Samarbejds-partnere

Ingeniør: Torkil Laursen

Rækkehusene skulle renoveres, da materialerne var præget af nedslidning og opbrugte levetider, isoleringsniveauet var utilstrækkeligt, og der var betydelige problemer med indeklimaet.

Tømrerarbejde

I forbindelse med renoveringen af Albertslund Syd stod MT Højgaard blandt andet for tømrerarbejdet. Dette arbejde omfattede placering og fastgørelse af producerede elementer, vinduer, gulve, ovenlys, lysninger og vinduesplader, fugning, køkkener samt snedkerarbejde. Det udvendige arbejde bestod af inddækninger, døre, facade- og tagkassetter, skiferbeklædning af facade, baldakiner, pergolaer, skure og hegn.

Det udvendige arbejde på Albertslund Syd bestod af blandt andet inddækninger, døre og facade- og tagkassetter.

Forbedret lysindfald

I alle husene skabte vi ny baldakin, samt inddækninger ved tag og vinduer i metalplader, stål og glas. Derudover forøgede vi lofthøjden i karnappen, så der kom ens højde i hele stueetagen, hvilket forbedrede lysindfaldet.

Vi udskiftede også tagkonstruktionen, for at beboerne kunne nyde gavn af en større rummelighed i værelserne samt et forøget dagslysindfald fra de store vinduespartier i facaden mod gaden. 

Tømrerarbejdet omfattede placering og fastgørelse af eksempelvis vinduer.

I alt 544 rækkehuse blev renoveret i Albertslund Syd.

Energieffektivt renoveringsprojekt

Under renoveringen af Albertslund Syd fokuserede vi på energieffektivitet, så renoveringen levede op til lavenergiklasse 2015 ved passive tiltag. Boligerne blev desuden forberedt til lavenergiklasse 2020.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website