Til toppen

Boligrenovering af 297 boliger sikrer forbedret indeklima og lavere energiforbrug

297 boliger får et markant løft i Åbyhøj, Aarhus, hvor MT Højgaard er totalentreprenør på en omfattende renovering af ti boligblokke. Renoveringen omfatter blandt andet nye facader, et forbedret indeklima og et lavere energiforbrug.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
KOntakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Åbyhøjgård

Status

Afsluttet

Type

Renovering, Boligbyggeri

By

Århus

Kunde

AL2bolig

Samarbejds-partnere

Renovering med beboerne i fokus

MT Højgaard er ansvarlige for renoveringen af 297 boliger i Åbyhøjgård i Aarhus. Udover at forbedre facaderne, indeklimaet og energiforbruget, ombygger vi tre af boligblokkene til rummelige boliger, der er særligt velegnede til ældre og handicappede.

For at sikre et vellykket forløb har vi fra start haft fokus på at skabe en tæt og løbende dialog med beboerne i Åbyhøjgård, så de i videst muligt omfang kan følge med i, hvad vi laver, og hvornår vi arbejder. Det skaber ikke bare tryghed om projektets fremdrift, men indgyder også en tillid, der er en vigtig faktor i at skabe et vellykket forløb.

 

I renoveringen af de 297 boliger i Åbyhøjgård var der blandt andet fokus på et forbedret indeklima samt et lavere energiforbrug.

Lokationsbaseret planlægning letter processen

I det løbende arbejde gør vi brug af lokationsbaseret planlægning, som gør det muligt at optimere tidsplanen og forkorte renoveringens varighed.

Planlægningen sikrer også, at beboerinformationen bliver mere nøjagtig i forhold til, hvor og hvornår de forskellige arbejder foregår til glæde for beboerne.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website