Til toppen

Spændende campusmiljø med boliger og erhverv i Københavns Sydhavn

På A.C. Meyers Vænge arbejder MT Højgaard med at udvikle området med udgangspunkt i et ønske om at opføre boliger og erhverv, der skaber sammenhæng mellem eksisterende bolig- og erhvervsbebyggelser samt Aalborg Universitet København (AAU Cph). Resultatet bliver et nyt kvarter, der vil bidrage med masser af liv og intensitet til området.

Projektets detaljer

Projektets navn

A. C. Meyers Vænge

Status

Afsluttet

Type

Boligbyggeri, Erhverv, retail og industri , Projektering, Bæredygtighed

By

København

Kunde

Samarbejds-partnere

Arkitekt: Entasis Arkitekter

I Københavns Sydhavn udvikler vi et projekt, hvor vi omdanner et industriområde mellem Sydhavnsgade, Scandiagade, Teglholmsgade og A.C. Meyers Vænge til et attraktivt boligkvarter med campusmiljø og erhverv.

Vi ejer, udvikler og bygger selv ejendommene i området, der forventes at blive solgt samlet til en investor eller delvist til forskellige investorer. Vi er naturligvis involveret i projektet helt fra starten og lægger stor vægt på involvering og internt samarbejde med bl.a. Enemærke & Petersen, der også er del af projektet.

A.C. Meyers Vænge skal danne rammen om et attraktivt byliv med både boliger, butikker og caféer.

I Københavns Sydhavn omdanner vi et industriområde til et attraktivt boligkvarter med campusmiljø og erhverv

Byliv og byrum

Vores vision omkring A. C. Meyers Vænge er at opføre nye og moderne boliger med både rækkehuse og familieboliger, samt ungdoms- og studieboliger. Derudover vil vi på udvalgte steder opføre mindre butikker, caféer og beboerlokaler i bebyggelsens stueetage, og på denne måde skabe et attraktivt byliv centreret omkring områdets pladser og mindre byrum tæt på Aalborg Universitet København.

Tankerne bag projektet tager sit udgangspunkt i bebyggelsesplanen "Metropol for mennesker". Målet med planen er, at København skal være verdens bedste by at leve i, og være kendt som en bæredygtig by med byrum, der inviterer til et mangfoldigt og unikt byliv. Det kommer blandt andet til at give sig udtryk i A.C. Meyers Vænge, hvor forventningen er, at der skal opføres boligarealer på ca. 23.000 m2, fordelt på ca. 17.8.000 m2 lejligheder og byhuse og ca. 4.600 m2 almene ungdomsboliger. Derudover skal der opføres erhvervsbygninger på ca. 1.200 m2 i området.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website