Halvårsregnskab i MT Højgaard Danmark: Rammer 5 % EBIT for første gang

27. august 2024


Carsten Lund: "Vi kan være godt tilfredse"

Vores halvårsregnskab er blevet offentliggjort, og det viser et resultat på 162 mio. kroner ind i en omsætning på 2.865 millioner kroner. CEO Carsten Lund kalder resultatet “tilfredsstillende” og i overensstemmelse med forventningerne.   

Første halvår har været et koncentreret og travlt halvår for MT Højgaard Danmark. Alt i alt har vi leveret et resultat på 162 mio. kroner, og det betyder, at den foreløbige overskudsgrad for 2024 runder 5 %. Overordnet er CEO Carsten Lund tilfreds med resultatet, som ovenikøbet kommer i en udfordret tid for entreprenørbranchen. 

“Vi kan godt være tilfredse med tallene for første halvår. Vi leverer udmærkede resultater inden for anlæg, byggeri og renovering, og vi har en ordrebog på næsten syv milliarder kroner. Så vi tillader os at være en smule optimistiske omkring fremtiden.”

MT Højgaard Danmark har cirka 100 igangværende projekter, og Carsten Lund mener ikke, at man opnår et godt resultat, hvis driften ikke er god på tværs af projekterne: 

“Som entreprenør og som projektvirksomhed, kan man kun levere gode resultater, hvis projekterne over en bred kam drives fornuftigt. Halvårsregnskabet indikerer, at det går godt med langt de fleste projekter, hvor vores projektfolk leverer varen. Det skal de blive ved med.”

MT Højgaard Danmarks årsregnskab udkommer i februar 2025.  


Vores halvårsregnskab kort fortalt

Omsætning: 2.865 mio. kroner
Overskud: 162 mio. kroner
Ordrebeholdning: 6.897 mio. Kroner
EBIT: 5,6 %

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website