Knud Højgaards Hus er afleveret

19. september 2023


Teamet på Knud Højgaards Hus har afleveret lejemålene i Knud Højgaards Hus. Huset blev opført i årene 1955-57 og hed oprindeligt Biblioteksgården. Her lå i mange år Københavns Kommunes Hovedbibliotek, og sidenhen Niels Brock Copenhagen Business College. Fra 2021 har bygningen været et renoveringsprojekt for MT Højgaard Danmark.   

Vil du vide mere?
Kontakt os

Undervejs i det vi kan definere som projektets ’hovedrenovering,’ har der været en god kemi og et godt samarbejde med bygherren Knud Højgaards Fond. Det har blandt andet været med til at sikre, at MT Højgaard Danmark også har fået lejemålindretningsopgaven. 

Indflytningen af lejerne på 1. til 5. sal er sket i ryk, og de sidste af husets lejere har fået deres nøgle her i september. Projektchef Charlie Levin Trusbak er godt tilfreds med projektets forløb og afleveringen: 

Projektet har på alle måder båret præg af et godt samarbejde. Det har været alt lige fra de ugentlige bygherremøder til samarbejdet af egenproduktion mellem tømrer-, beton-, bore- og skærearbejder. Der har været en kæmpe samarbejdsånd. Alle i hele teamet har spillet fantastisk ind. I min verden har det været et super high performance team. Det er især i mødet med problemstillinger, det er kommet til udtryk,” fortæller Charlie og uddyber: 

”Man er aldrig blevet mødt med paraderne oppe, og der har ikke været nogen beskyldninger. Vi har allesammen været gode til at kigge fremad og i fællesskab fundet en løsning på, hvordan vi kommer videre fra en given problemstilling. Det har i bund og grund været det vigtigste. Vi er kommet i mål sammen.” 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website