Mit job spænder fra statiske principper på byggeri til personaleledelse


Trine Vejsgaard er chef i MT Højgaards afdeling Projektdesign, hvor hun fungerer som direkte rådgiver for kollegaer. Hun oplever den store forskel, det gør, når vi som medarbejdere forstår hinandens udfordringer og har en fælles interesse for at lykkes.

Er du interesseret i en karriere i MT Højgaard?
Se vores ledige stillinger

Trine Vejsgaard er uddannet konstruktionsingeniør og har været i byggebranchen i 18 år. Efter at have siddet som statiker og regnet konstruktioner blev hun fagleder og siden projektleder. I maj 2017 landede hun i MT Højgaard, hvor hun i dag er afdelingschef for Projektdesign og har ansvaret for projektering og design af byggeprojekter.

Med skiftet til en entreprenørvirksomhed er hun gået fra at rådgive mange kunder til en enkelt kunde, som også er kollegaer, og hendes forhåbninger til skiftet er blevet indfriet på en positiv måde.

- Jeg er superglad for at være landet i MT Højgaard. Det giver god mening at sidde i en entreprenørvirksomhed som direkte rådgiver til kollegaer. Det er en fed måde at arbejde på, som giver god mening i projekterne. Når vi samarbejder med andre afdelinger i MT Højgaard, har vi en stor forståelse for hinandens udfordringer og dilemmaer og en fælles interesse for at lykkes. Og når vi har en stram tidsplan og økonomi og arbejder på nogle komplicerede projekter, gør det fælles mål hele forskellen, siger Trine.

Gode relationer og holdånd

Som afdelingsleder hjælper Trine medarbejderne i teamet med at levere værdi til forretningen. Hun har været med, siden afdelingen blev startet op, og det har sat sit præg på hendes hverdag.

- Min primære opgave har indtil videre været at få skabt relationer internt, lære organisationen at kende og få sat det rigtige hold, så vi nu har et ståsted at bygge videre på, så vi i fremtiden kan gøre det bedre og bedre og større og større, siger Trine.

I det daglige bringer hun både administrative, ingeniørmæssige og menneskelige kompetencer i spil.

- Mine arbejdsopgaver spænder lige fra at vurdere statiske principper på byggeri til at være personaleleder og håndtere de ting, det indebærer. Jeg holder meget af alsidigheden i mit job og ikke mindst det at have med mennesker at gøre. At være med til at få skabt et team og en holdånd er utroligt vigtigt for mig, siger hun.

Engagement smitter

For Trine vægter det højt, at det er sjovt og rart at gå på arbejde, og i samarbejdet på tværs af MT Højgaards afdelinger spiller det en stor rolle, at der er en god kultur, og at folk er åbne og gode til at respektere hinanden:

- Jeg blev taget rigtig godt imod i MT Højgaard. Jeg sidder i Risskov, hvor der er en rigtig god kultur, og det er bare dejligt at være her! Der er mange ildsjæle og dygtige kollegaer med et stort engagement, og det smitter, siger Trine.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website