MT Højgaard Danmark har mange års erfaring med renovering og ombygninger af alt fra boliger, erhvervsbyggeri, butikscentre og kulturhuse til sundhedsbyggeri, skoler og sportsfaciliteter. Uanset om opgaven handler om at sætte 100 år gamle lejligheder i stand eller at modernisere et komplekst sygehusbyggeri for at skabe plads til nye behandlingsformer, har vi specialister med erfaring og kompetencer til at sikre en vellykket renovering.

Almennyttige boliger

Når materialerne er slidte, og levetiderne er opbrugte, så har vi kompetencerne til at gennemføre gennemgribende renoveringer til mindst mulig gene for beboere og lokalmiljø. Det har vi gjort flere steder i landet for almennyttige boligforeninger de seneste år.

I Morbærhaven i Albertslund har vi renoveret 1.063 ungdomsboliger på et projekt, der har stillet store krav til indretningen af byggepladsen og planlægningen af byggeprocessen. Sammen med bygherren har vi planlagt projektet ned til mindste detalje, hvilket har skabt tryghed og sikkerhed for beboerne i kvarteret.

I Åbyhøjgård ved Aarhus har vi også renoveret en række boligblokke, og 81 af de i alt 297 lejligheder er i den forbindelse blevet gjort handicapvenlige. Som det ofte er tilfældet, når vi renoverer, har der været et par overraskelser i forløbet, som skulle håndteres hurtigt og professionelt, og ikke engang da det til bygherrens og vores overraskelse viste sig, at der løb en underjordisk å under blokkene, stoppede det vores fremdrift. Udfordringen blev løst, elevatoren til de handicapvenlige boliger blev etableret, og renoveringen fortsatte og blev afsluttet uden tidstab. 

Sådanne renoveringsopgaver har vi løst for flere kunder på renoveringsprojekter som Tåstrupgård, Ravnkildevej, Ladegårdsparken og Skovgårdsparken.

Kontakt

Sjælland: Afdelingsdirektør Michael Christiansen: 22709387

Jylland og Fyn: Afdelingsdirektør Lasse Sloth Andersen: 25586183

Erhverv og kontor

Vi kan gennemføre renoveringer for private bygherrer, der ønsker en solid samarbejdspartner til at renovere deres erhvervs- eller kontorbygninger. Her har vi specialkompetencerne til at bidrage som totalentreprenør og stå for den samlede koordinering af renoveringsopgaven, men vi indgår også gerne som hoved- eller fagentreprenør.

Hvis bygherren ønsker det, har vi både mulighed for at gennemføre renoveringen efter bæredygtige principper.

Blandt eksemplerne på vores arbejde de senere år finder du Knud Højgaards Vej 9, som vi ombyggede fra storrumskontor til cellekontorer for PFA Ejendomme. Derudover har vi renoveret Arosgården i Århus, hvor vi brød de eksisterende kontorer på fem etager ned, og bortskaffede gulve, indvendige vægge, lofter, toiletter mm. Efterfølgende har vi stået med en rå skal, som vi har bygget op igen til flotte kontorer.

Kontakt

Sjælland: Afdelingsdirektør Michael Christiansen: 22709387

Jylland og Fyn: Afdelingsdirektør Lasse Sloth Andersen: 25586183

Offentlige byggerier

Vi kan løse renoveringsopgaver som sygehuse, skoler og broer for offentlige kunder, der ønsker en solid samarbejdspartner med specialkompetencer inden for renovering.

På Gasværksvejens Skole i København har vi gennemført en omfattende PCB-sanering og renovering af skolen, hvor der var blevet konstateret sundhedsskadelige biphenyler i alle fuger mellem betonelementerne. Renoveringen betød, at skolen fik forbedret indeklimaet, ny belysning og ventilation samt nye overflader i alle lokalerne.

Et andet offentligt byggeri vi har renoveret, er Det Nye Universitetshospital i Skejby, hvor vi var involveret i et større nybyggeri. Som del af det samlede projekt renoverede og ombyggede vi også 50.000 m2 af den eksisterende bygning, så den kunne blive ordentligt integreret med det nye byggeri. Renoveringen indebar nye indervægge, nye døre og nyt gulv. Derudover blev bygningerne malet, og vi satte nye lofter op.

Kontakt

Sjælland: Afdelingsdirektør Michael Christiansen: 22709387

Jylland og Fyn: Afdelingsdirektør Lasse Sloth Andersen: 25586183

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website