Når vi projekterer i MT Højgaard, er vi med i processen fra idé til drift i rollen som dem, der skaber det effektive grundlag for projektet, der skal bygges, anlægges eller renoveres. Vores ingeniørdivision Design & Engineering har 130 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og Vietnam, og vi kan både være bygherrerådgiver og rådgivende ingeniør.

Vi er tæt på

I MT Højgaard er vi én samarbejdspartner fra start til slut. Vi løser opgaver som intern rådgivende ingeniør for virksomhederne i MTH GROUP, men også for virksomheder udenfor koncernen. Alle fagkompetencer indenfor projektering er samlet ét sted, og det giver os mulighed for at udfordre løsningerne samt skabe helhedsorienterede og bygbare projekter. 

Et tæt samarbejde med en række forskellige eksperter samt konstruktions- og installationsingeniører betyder, at vores designingeniører, udførende enheder og projekteringsteam er vant til at arbejde i dybden med alle former for rådgivning om entreprenørydelser. Derfor har vi en særlig indsigt i, hvad entreprenøren og den udførende har brug for.

Modellering og beregning

MT Højgaards ingeniørdivision Design & Engineering understøtter virksomhedens arbejde med Virtual Design & Construction (VDC) med modellering og beregning helt fra de indledende idéfaser af et bygge- og anlægsprojekt. Vi benytter de nyeste digitale programmer og systemer samt parametriske designværktøjer til at skabe overblik og optimere projekterne til glæde for alle parter i værdikæden.

Læs mere om vores mange projekter inden for projektering her.  

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website