Til toppen

I Skanderborg udvikler vi et attraktivt erhvervsområde i hjertet af den østjyske infrastruktur

På en mere end 40.000 m2 stor grund langs den østjyske motorvej E45 er vi i fuld gang med at udvikle et projekt, der er målrettet virksomheder inden for alle typer af erhverv. Grunden, der er kendt som Sødraget, ligger i et naturskønt område med udsigt til sø, skov og Skanderborg.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Sødraget

Status

Under udvikling

Type

Erhverv, retail og industri , Projektering, Projektudvikling

Lokation

Danmark

Kunde

Samarbejds-partnere

På Sødraget udvikles en attraktiv business park, der vil være relevant for virksomheder inden for alle typer af erhverv.

Grunden er blandt de sidste attraktive erhvervsudstykninger langs den østjyske motorvej E45, og området kombinerer erhverv med natur og tilgængelighed med synlighed. I MT Højgaard har vi ejet grunden i et stykke tid, og vi er nu i gang med at udvikle området, der også er kendt som Skanderborg Business Park, samt et mindre boligområde med udsigt til sø og by.

MT Højgaard er i gang med at udvikle et projekt på en grund på 40.000 m2 i et naturskønt område ved Skanderborg.

Projektet, der bliver til et erhvervsområde, ligger langs den østjyske motorvej E45.

Erhverv inden for alle brancher

På Sødraget har interesserede virksomheder mulighed for at blive del af et udviklingsprojekt, der kan skræddersyes til deres egne behov. Den overordnede plan for området er udformet med henblik på erhverv inden for alle brancher, hvor viden og kvalitet er de centrale elementer. Sødraget rummer for eksempel plads til revision, administration, showroom, udvikling og tegnestuer, og uanset om en virksomhed er på udkig efter et hoved- eller et afdelingskontor, er Sødraget en mulighed.

Grunden kan købes med eller uden projekt.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website