Til toppen

Spændende boligprojekt i Sorgenfri nyfortolker den klassiske karréstruktur

På Hummeltoftevej ved Sorgenfri Station i Virum har vi bygget 148 dejlige boliger, 1.500 kvadratmeter butiksareal samt godt 7.500 kvadratmeter kælder. Byggeriets karré er samlet omkring et smukt og frodigt gårdrum i flere niveauer. Alle boliger er opført i høj kvalitet med vægt på funktionalitet og bæredygtighed, og de har hver især et privat udeareal i form af altan eller egen have samt privat parkering.

Projektets detaljer

Projektets navn

Hummeltoftevej

Status

Afsluttet

Type

Boligbyggeri, Projektudvikling, Bæredygtighed, Jord, kloak og ramning, Råhus

By

Virum

Kunde

PensionDanmark

Samarbejds-partnere

Arkitekter: Werk Arkitekter og Mannik & Storm

Sundt indeklima og gode lysforhold

I opførelsen har vi haft stort fokus på et sundt indeklima med gode og holdbare materialer samt et lavt energiforbrug og varmebehov i boligerne. Gode dagslysforhold i boligerne er et andet vigtigt parameter, der skaber social og funktionel værdi for beboerne. I udearealerne er der indrettet faciliteter til forskellige aldersgrupper, hvilket giver et livligt gårdrum med plads til masser af sociale aktiviteter.

Løft af hele området

Projektet på Hummeltoftevej er udviklet i samarbejde med Freja Ejendomme A/S, Lyngby-Taarbæk Kommune og med udvidet borgerinddragelse. MT Højgaard har haft option på køb af grunden og arbejdet med udviklingen af projektet igennem længere tid.

Det færdige projekt medvirker til at løfte hele området omkring Sorgenfri Station, der vil blive endnu mere attraktivt både for boligkøbere og erhvervsliv.

Nyt liv til ejendommen som tidligere var politistation

Byggeriet er opført på den grund, hvor Lyngby Politistation tidligere lå. Således er opførelsen sket i et område, hvor der sjældent udbydes arealer til opførelse af nybyggeri, og hvor der nu er rammer for et trygt og grønt miljø tæt på stationen og Lyngbys dynamiske centrum samtidig med, at der er kort afstand til København.

 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website