Til toppen

Beboelsesbygning til 54 personer i tre etager på Thulebasen i Grønland

På Thulebasen i Grønland har MT Højgaard designet og opført en ny beboelsesbygning for US Army Corps of Engineers. Bygningen er i tre etager og har plads til op til 54 personer.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

FY12 beboelsesbygning på Thule Air Base

Status

Afsluttet

Type

Boligbyggeri, Jord, kloak og ramning, Projektering, Stål

Lokation

Resten af verden

Kunde

US Army Corps of Engineers, New York

Samarbejds-partnere

Lejlighederne består af enten et køkken-alrum og soveværelse eller to værelser, hvor køkkenet deles med nabolejligheden. Alle lejligheder har deres eget badeværelse, og der er et fælles opholdsrum med køkken og vaskerum på hver etage.

Arktiske forhold

Der er naturligvis taget højde for de arktiske forhold, der gør sig gældende i området. Beboelsesbygningen står på et underlag af permafrost, og derfor var det vigtigt at sikre, at jorden forblev frossen og dermed stabil. Der er blevet lagt et lag isolerende polystyren i jorden under bygningen for at sikre, at varmen fra den højisolerede bygning ikke tør permafrosten op.

Beboelsesbygningen i Grønland er opført for US Army Corps of Engineers.

Med de tre etager har bygningen plads til op til 54 personer.

Beboelsesbygningen består af et stålskelet, der er beklædt med sandwichpaneler og metalskråtag, og de udvendige døre er både højisolerede og isbjørnesikre.

God logistisk planlægning

Basens placering langt mod nord krævede grundig planlægning og effektiv eksekvering. Havet omkring basen er tilfrosset cirka ni måneder om året, og derfor skulle alt udstyr og materiale leveres i løbet af den meget korte havnesæson omkring juli og august.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website