Russell Kenley besøger Frederikskaj 2 og Nyt Aalborg Universitetshospital

For nylig havde vi besøg af den australske professor Russell Kenley, der er en af verdens førende specialister inden for projektstyringsværktøjet lokationsbaseret planlægning. Professor Kenley har besøgt MT Højgaard i flere omgange for at udveksle erfaringer omkring brugen af lokationsbaseret planlægning på større byggeprojekter. 

Vil du vide mere?
Kontakt os

Lokationsbaseret planlægning styrker kommunikationen på byggepladserne

Denne gang besøgte professoren vores byggepladser ved Nyt Aalborg Universitetshospital samt Frederikskaj 2 i Københavns Sydhavn, og han havde særligt fokus på at forstå og lære af vores anvendelse af lokationsbaseret planlægning.

Her i videoen forklarer professor Kenley, hvordan lokationsbaseret planlægning giver fordele på moderne byggepladser. Han uddyber, hvordan han på Frederikskaj 2 har set metoden anvendt til at styrke kommunikationen til MT Højgaards medarbejdere og til vores underleverandører. 

Læs mere på Dagens Byggeri

Hvis du er interesseret i vores arbejde med lokationsbaseret planlægning, kan du også læse en artikel fra Dagens Byggeri omkring brugen af værktøjet på Frederikskaj 2. Artiklen blev bragt i slutningen af 2016, og du kan læse den på Dagens Byggeris website:

http://www.dagensbyggeri.dk/artikel/93182-oget-praecision-med-lokationsbaseret-planlaegning  

Russell Kenley på byggepladsbesøg på Nyt Aalborg Universitetshospital

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website