Guide til implementering af EU´s BIM-standard for infrastruktur- og konstruktionsprojekter

De seneste år har EU arbejdet på at skabe en international standard for digitalt samarbejde på byggeprojekter. I juli 2017 publicerede EU så resultatet af arbejdet med håndbogen ”Handbook for the introduction of Building Information Modelling by the European Public Sector”.

Håndbogen giver en ramme for, hvordan offentlige bygherrer kan arbejde med digitale samarbejder som et vigtigt led i at optimere projektplanerne og projekternes totaløkonomi. Formålet med håndbogen er således at reducere omkostningerne på offentlige byggerier. 

Vores white paper “EU BIM standardisation on infrastructure and construction projects“ undersøger, i hvor høj grad en ramme for et digitalt samarbejde kan implementeres, og hvilke muligheder initiativet har for at bidrage til de digitale samarbejder i branchen fremadrettet.  

Læs vores quick guide hvis du vil hurtigt i gang

Hvis du er offentlig bygherre kan du med fordel slå en genvej ved at læse vores korte ”quick guide” til nemt at komme i gang med at implementere håndbogens forslag. Både quick guiden og det fulde white paper kan downloades her på siden.

Den danske udgave af EU´s handbook vil blive offentliggjort på dette site, når den bliver tilgængelig.   

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website