MT Højgaards bygningsdelkatalog med LOD er udarbejdet for at hjælpe parterne på bygge- og anlægsprojekter  med at afklare og specificere indhold af bygningsmodeller både i forhold til geometri og egenskaber. 

Bygningsdelkataloget består af 3 delelementer, hvor den ene del (PowerPoint) er et opslagsværk, mens de to planer for modelindhold (Excel) skal projekttilpasses. De tre dele er således:

  1. Et bygningsdelkatalog med definition af LOD-niveauer for udvalgte bygningsdele beskrevet og illustreret i tekst og billeder.
  2. En plan for modelindhold for geometri (LOD), der specificerer bygningsdeles geometri i forhold til projektets milepæle, f.eks. dispositionsforslag, projektforslag og hovedprojekt.
  3. En plan for modelindhold for egenskaber (LOI), der specificerer egenskaber på bygningsdele i forhold til projektets milepæle, f.eks. dispositionsforslag, projektforslag og hovedprojekt.

Bygningsdelkataloget og planer for modelindhold er publiceret på dansk og opdateres løbende. Det vil desuden blive publiceret på flere sprog. Bygningsdelkataloget er til inspiration og må gerne anvendes, såfremt kilden, MT Højgaard, angives. Hel eller delvis kopiering af indhold er kun lovlig efter skriftlig aftale med MT Højgaard. Kontakt os på vdc@mth.dk.

Download the previous catalogue in Norwegian
Building Component Catalogue with LOD Levels in Norwegian
Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website