Bygningsdelkatalog med LOD-niveauer

MT Højgaards Bygningsdelkatalog med LOD-niveauer er udarbejdet for at hjælpe parterne på bygge- og anlægsprojekter med at afklare og specificere indhold af bygningsmodeller i forhold til geometri.

Bygningsdelkataloget kan med fordel anvendes sammen med dokumentet Plan for modelindhold for geometri og egenskaber. Her kan man projektspecifikt definere, hvilket informationsniveau for geometri (LOD) de enkelte bygningsdele skal være på i en given fase, samt hvem der er ansvarlig. Desuden kan man angive præcis hvilke egenskaber, der skal på de enkelte bygningsdele i en given fase.

Version 5 af bygningsdelkataloget er praktisk og effektivt i sin anvendelse, og informationshåndteringen styrkes i denne version. Fokus i version 5 er mere enkle og klare krav til LOD-niveau. Sammen med plan for modelindhold er version 5 af bygningsdelkataloget et effektivt værktøj for projektets parter i forhold til håndtering af geometri og egenskaber i modeller.

Bygningsdelkataloget og plan for modelindhold er udgivet på dansk og engelsk og opdateres løbende. Tidligere udgaver af bygningsdelkataloget er desuden udgivet på flere andre sprog. Bygningsdelkataloget er til inspiration og må gerne anvendes, såfremt kilden, MT Højgaard, angives. Hel eller delvis kopiering af indhold er kun lovlig efter skriftlig aftale med MT Højgaard. Kontakt os på vdc@mth.dk.

Download the catalogue in English
Building Component Catalogue with LOD Levels
Download plan for modelindhold
Plan for modelindhold for geometri og egenskaber
Dansk: Download tidligere udgave af bygningsdelkatalog og plan for modelindhold
BYGNINGSDELKATALOG MED LOD-NIVEAUER
PLAN FOR MODELINDHOLD FOR GEOMETRI (LOD)
PLAN FOR MODELINDHOLD FOR EGENSKABER (LOI)
Tysk: Download tidligere udgave af bygningsdelkatalog og plan for modelindhold
GEBÄUDE-KOMPONENTEN-KATALOG MIT LOD-FERTIGSTELLUNGSGRADEN (LOD)
Islandsk: Download tidligere udgave af bygningsdelkatalog og plan for modelindhold
BYGGINGARHLUTABÆKLINGUR - MEÐ ÞRÓUNARSTIGUM (LOD)
Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website