MultiFlex Living er en afprøvet og optimeret måde at bygge på, hvor vi bygger i standardformater, så byggeprocessen forenkles, og tidsforbruget kan reduceres med op til 30%. Fleksibiliteten er i højsædet, så både boligstørrelser og det arkitektoniske udtryk kan formes efter behovet i markedet. Brug af gennemtestede løsninger og materialer sikrer hurtigere myndighedsbehandling og konkurrencedygtige priser til den forventede kvalitet.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Bliv klogere på MultiFlex Living og dets fordele

Fordele

Fleksibilitet

MultiFlex Living er skalerbart og giver et stort råderum, da metoden både kan anvendes til etagebyggeri fra to til syv etager og til at bygge i længden i moduler på 11,4 meter. Lejlighedsstørrelsen kan tilpasses den individuelle familieform.

Sikkerhed til konkurrencedygtig pris

MultiFlex Living er et sikkert, standardiseret og gennemprøvet byggeri, hvor brugen af standardformater, og velkendte arbejdsmetoder gør det muligt at optimere arbejdsgangene, så vi altid leverer en høj og ensartet kvalitet.

Optimeret tidsforbrug

MultiFlex Living kan være op til 30 % hurtigere at udføre i forhold til traditionelt byggeri, fordi konceptet forenkler byggeprocessen. Derudover foregår myndighedsbehandlingen hurtigt og smidigt, da planer, konstruktioner og materialer er gennemtestede og afprøvede. Derfor kan byggetilladelserne søges langt tidligere end ved traditionelt bryggeri.  

Gennemprøvede byggeprocesser med kendte elementer betyder, at vi kan reducere byggeperioden og løfte kvaliteten i udførelsen. Samtidig minimeres uforudsete hændelser under byggeprocessen, da byggeriet er kendt.

Bæredygtighed

Brugen af gennemtestede løsninger i bygningens konstruktioner og installationer samt robuste materialer med lang holdbarhed, bidrager samtidigt til et godt indeklima og lavt energiforbrug.

Materialerne indeholder en høj grad af genanvendt materiale eller kan senere genanvendes, hvilket betyder at byggeriet indgår i en cirkulær økonomi, hvor spild minimeres over materialets levetid. Dermed belastes miljøet mindst muligt.

Gå på opdagelse i en MultiFlex Living-bolig

 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website