At arbejde i MT Højgaard International


Vi bygger over hele verden. Og vi mangler ofte nye kolleger, der vil være med til at udføre spændende projekter i høj kvalitet. 

Vil du arbejde med os?
Se ledige stillinger

Sammen om at bygge verden rundt

I MT Højgaard International sætter vi en ære i vores høje faglighed. Og vi ved, at vores faglighed skaber størst værdi, når vi forstår at samarbejde. Derfor sætter vi høje krav til vores medarbejderes samarbejdsevner, der er essentielle for arbejdet med kolleger, kunder og samarbejdspartnere og i sidste ende skaber det bedste resultat for vores kunder. 

Vi er særligt bevidste om vores forpligtelse til at arbejde bæredygtigt. Det kommer til udtryk i måden vi arbejder på, for eksempel i vores processer, vores fokus på arbejdsmiljø, og i måden vi håndterer materialer på.

En international karriere

Spændende projekter, der byder på udfordringer og store oplevelser, er omdrejningspunktet for vores medarbejderes arbejdsliv. I MT Højgaard International arbejder vi på alverdens projekter kloden rundt. 

Hos os får du en karriere, der kan tage dig til alt fra Grønland til Maldiverne, og hvor du vil opleve konstant udvikling. 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website