Efter otte år som designer i MT Højgaard fik Raminder K. Mann lyst til at prøve noget andet. Men i stedet for at søge job udenfor MT Højgaard begyndte hun at undersøge mulighederne for at få et andet job internt.

Er du interesseret i en karriere i MT Højgaard?
Se vores ledige stillinger

Som designer i afdelingen Design & Engineering har Raminder K. Mann modelleret mange forskellige bygninger såsom skoler, haller, lejligheder og kontorbyggerier. Men efter otte år i samme afdeling, trængte hun til forandringer.

- Jeg kunne måske godt have fået et job i en anden virksomhed, men det havde været de samme arbejdsopgaver, jeg havde siddet med. Nu havde jeg arbejdet som rådgiver og ville gerne tættere på selve produktionen. Jeg ønskede mere indsigt og viden om, hvad der sker på byggepladsen, siger Raminder K. Mann.

Derfor begyndte hun at lufte tanken om, at hun gerne ville prøve noget andet, og da der blev en stilling ledig som BIM-koordinator, slog hun til.

- Jeg har tidligere siddet mere på rådgiverens side, men nu skal jeg blandt andet hjælpe med at få det digitale tegningsmateriale implementeret ude på byggepladsen. Jeg kan derfor trække på den viden, jeg allerede har i virksomheden, men det er ligesom at få et helt nyt job, siger hun.

Brug for alsidigheden

31-årige Raminder er uddannet bygningskonstruktør i 2008 og havde egentlig planer om, at hun efter endt uddannelse ville slappe lidt af og finde ud af, hvor hun ville søge hen. Men fra en bekendt hørte hun, at MT Højgaard søgte medarbejdere. Det var på det tidspunkt, at 3D-verdenen lige var kommet til og virksomheden var begyndt at investerer i det, og Raminder var med fra starten, da afdelingen startede med at projektere i 3D.

- Jeg ville ikke føle mig udfordret nok ved at sidde hos en rådgiver. Jeg har brug for alsidigheden, hvor man kan komme ud på byggepladsen og se sit arbejde i praksis. Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten, alsidigheden og på, at der er frihed under ansvar, og så er der rigtig mange kompetencer i huset, som jeg kan gøre brug af og lære af, siger Raminder.

Hendes opgave bliver blandt andet at få VDC og BIM implementeret i byggeriet, og det er en opgave hun ser frem til.

- Det er rigtig vigtigt for mig at være i en virksomhed, hvor det er i orden, at man gerne vil noget andet internt, og der også er muligheder for det. Desuden er der plads til, at man kan blive opgraderet og efteruddannet. MT Højgaard er langt fremme med det digitale, og det er spændende at være med til at få det ud på byggepladsen, siger Raminder K. Mann. 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website