Det kan godt være, at Ida Riis Pålsson har tilbragt det meste af sin studietid med at læse i bøger og kigge på en skærm, men i bund og grund holder hun mest af det pulserende liv ude i virkeligheden på byggepladserne. Livet på byggepladsen giver en dynamisk hverdag og en konstant kompetenceudvikling, som det er umuligt at læse sig til.

Er du interesseret i en karriere i MT Højgaard?
Se vores ledige stillinger

Masser af ansvar

Enorm viden i koncernen

27-årige Ida Riis Pålsson har været ansat som entrepriseleder i MT Højgaard i lidt over et år. Et år, der har været fyldt med udfordringer og faglig udvikling.

- Jeg bliver motiveret af konstant at blive stillet over for udfordringer og komplekse opgaver, der kræver en løsning. Jeg vil helst selv løse mine opgaver, men finder stor tryghed i, at jeg til hver en tid kan trække på hele koncernens enorme viden, når en udfordring af de lidt større banker på døren til skurvognen, fortæller hun.

Fra DTU til MT Højgaard

Ida blev færdig som diplomingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i Lyngby i sommeren 2014. Herefter søgte hun en del stillinger, og kom da også til en del samtaler. Men jobbet i MT Højgaard blev landet på en helt anden måde.

- Jeg gjorde en del ud af min profil på LinkedIn, og her opdagede min gamle praktikvejleder i MT Højgaard, at jeg var jobsøgende. Han synes, at det ville være ærgerligt, hvis jeg ikke blev ansat i MT Højgaard, og jeg kunne mærke, at jeg var helt enig med ham, smiler Ida og fortsætter:

- At blive ansat i MT Højgaard var lidt ligesom at komme hjem. Jeg havde kun positive erfaringer fra mit praktikophold, og blev rigtig glad, da det kunne lade sig gøre at få en projektansættelse som entrepriseleder ved byggeriet af Rigshospitalets nye patienthotel, siger hun.

Et byggepladsmenneske

Herefter gik det slag i slag. Projektansættelsen blev relativt hurtigt forlænget fra tre til seks måneder.

- Jeg er og bliver et byggepladsmenneske, og i det her job får jeg mulighed for at komme rigtig meget ud på byggepladserne, så jeg hele tiden er i kontakt med håndværkerne, og på den måde har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker af stort og småt derude, forklarer Ida.

Formidable uddannelsesmuligheder

MT Højgaard er fyldt med professionelle mennesker, der respekterer hinanden. Det betyder, at man altid kan finde den rette ekspertise til at løse en konkret problemstilling, og man har på den baggrund mulighed for at dygtiggøre sig hver eneste dag. Men det er ikke kun i det daglige arbejde, at man får ny viden og nye kompetencer - de mange muligheder for efter- og videreuddannelse er ligeledes et stort plus ved at arbejde i koncernen.

- Din personlige uddannelse og udvikling slutter ikke med et eksamensbevis fra DTU eller fra en anden uddannelsesinstitution for den sags skyld. I MT Højgaard er der et enormt fokus på, at alle medarbejdere konstant skal fodres med ny viden og nye kompetencer. Det sker dagligt via dialog og sparring med erfarne og professionelle kolleger, og det sker via omfattende muligheder for efter- og videreuddannelse såvel internt som eksternt, siger Ida og afslutter:

- MT Højgaard giver dig alt det ansvar, som du har potentiale til at løfte, og jeg ser frem til, at jeg med tiden tilegner mig viden og kompetencer, der betyder, at såvel opgaver som udfordringer bliver større og større.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website