Jeg er stolt over de muligheder og udfordringer, jeg har fået


Man skal stå tidligt op for at følge med Claus Ottow Jensen. I en alder af 33 år var han projektchef på opførelsen af det 155.000 kvadratmeter store Nyt Aalborg Universitetshospital, NAU, til en entreprisesum på over 700 mio. kroner. I en alder af 34 år blev han projektdirektør i Special Projects, hvor han i dag arbejder med store, komplekse projekter i et ofte internationalt miljø.

Er du interesseret i en karriere i MT Højgaard?
Se vores ledige stillinger

I foråret 2017 blev Claus Ottow Jensen sammen med fire andre i MTH GROUP udnævnt til ledelsestalent, og han har siden gennemgået et intensivt forløb på den internationale business school, IMD.

- IMD er et rigtig fedt sted med en god energi og drive, og det var en stor oplevelse at deltage i lederprogrammet og få testet og afprøvet nye vinkler af ens lederskab. Det var et godt sted at få vendt ideer til løsning af den opgave, vi var blevet stillet med hensyn til, hvordan MTH GROUP videreudvikler sig, og så har jeg lært fire rigtig gode kolleger godt at kende, siger projektchef Claus Ottow Jensen.

Hårdt arbejde

At blive udpeget som ledelsestalent er Claus stolt af, men han er ikke glad for at kalde sig selv et talent.

- Jeg ser ikke mig selv som et talent. Jeg forsøger blot at gøre det godt for MT Højgaard og er utrolig glad og stolt over de muligheder og udfordringer, som jeg har fået. Jeg mener, at et talent er noget, man er født med. Jeg synes, at jeg har arbejdet hårdt og har forsøgt at holde mig opdateret gennem uddannelse og videreudvikling, således at jeg har været klar til de udfordringer, der måtte komme, siger han.

Uddannelsen på IMD har Claus taget ved siden af en travl hverdag.

- Jeg trives i, at der sker noget, og at der er gang i den. Der skal være fart på, og jeg kan rigtig godt lide at starte en byggeopgave op og få processer og organisationen på plads. Når det bliver dagligdag, begynder jeg at kede mig, siger han og fortæller, at han blandt andet er censor og vejleder på Aalborg Universitet og Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet for at forblive fagligt opdateret.

Aha-oplevelser

Forløbet på IMD består både af selvstudier og undervisning i Schweiz, og for Claus har det været interessant at blive sat i grupper sammen med ledere fra resten af verden.

- Gruppeopgaverne, hvor vi skulle teste forskellige værktøjer af i forhold til vores kulturer, var rigtig spændende. Jeg var i gruppe med en hollænder og en japaner, og der var nogle store forskelle, især kulturelt, samtidig med at der var mange aha-oplevelser. Der var mange forskellige tilgange til ledelse afhængig af for eksempel geografi og kultur. Og så er jeg blevet mere bevidst omkring den måde, jeg selv driver ledelse på og agerer i forskellige situationer, siger han.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website