Et varieret arbejde fuld af nye udfordringer


Som seniorprojektchef i MT Højgaard er det vigtigt for Adham Baajour at være en god leder. Derfor går han meget op i at lytte til sine medarbejdere og i at sørge for at tilbyde variation i arbejdsopgaverne og nye udfordringer. Det er nemlig også det, der motiverer Adham selv i sit eget arbejde.

Er du interesseret i en karriere i MT Højgaard?
Se vores ledige stillinger

Adham Baajour var oprindeligt murer og blev senere uddannet bygningsingeniør. Efter 18 år som færdiguddannet bygningsingeniør startede Adham i 2015 som projektchef i MT Højgaards renoveringsafdeling. I dag er han seniorprojektchef, stadig i renoveringsafdelingen, og har netop afleveret et projekt i Carlsberg Byen.

Dialog og tillid

Som seniorprojektchef er Adham overordnet ansvarlig for et projekts økonomi og tidsplan samt indkøb og aftaler med underleverandører. Adham arbejder tæt sammen med bygherren på et projekt, og for ham er det vigtigt, at der er tillid mellem entreprenør og bygherre.

- Du skaber tillid ved at have en åben dialog med bygherren. I en åben dialog forpligter vi os til at have en fornuftig forretning og til at finde de bedst mulige løsninger, der kommer både os selv, bygherren og slutbrugeren til gode. Der er en gensidig interesse i at få tingene til at gå op i en højere enhed, og det er vigtigt, siger Adham.

Ingen kan gøre det hele alene

Adham reflekterer meget over, hvad det vil sige at være en god leder. For ham er samarbejde et af de vigtigste nøgleord:

- I MT Højgaard sidder man ikke alene og styrer det hele. Her samarbejder vi, og man får hjælp, der betyder, at man har større overskud til at bevare overblikket. Ingen kan gøre det hele alene, man er nødt til at samarbejde om at tage helikopteren og se situationen udefra for at tænke langsigtet. I samarbejde laver vi grundig planlægning, der minimerer fejl og mangler, som kan koste mange penge. God planlægning giver sikre projekter og tilfredse bygherrer, fortæller Adham.

Integreret tilbudsgivning og produktion

Som ansvarlig for produktionen mener Adham, at man er nødt til også at interessere sig for tilbudsgivningen.

- Når vi giver et tilbud, er det vigtigt, at vi bruger alle de kompetencer, vi har. Med den erfaring, os produktionsfolk har, kan vi se både muligheder og risici i tilbudsgivningen. Fx kan vi ofte hjælpe til, at vi kan skære af tidsplanen eller være dem, der allerede i tilbudsfasen gør opmærksom på, at bygherres tidsplan er uladsiggørlig. Vi kan bidrage til at sørge for, at det helt fra starten er de rigtige løsninger, der bliver valgt, så vi får det bedst mulige resultat for alle parter, siger Adham.

Afveksling og udvikling

Noget af det, Adham sætter allerstørst pris på ved sit arbejde, er afvekslingen. At han kan få lov til at udvikle sig og prøve kræfter med nye arbejdsopgaver.

- De fleste mennesker har et helt naturligt behov for afveksling. At der ind imellem sker nogle ændringer, og at tingene ikke bliver for rutineprægede. Mine medarbejdere beder ofte om mere ansvar og om nye udfordringer, der kan give variation i deres arbejdsliv. Det er noget, der driver mange, og det gælder også mig selv. Der er tilbudsgivningen et godt eksempel. Før jeg kom til MT Højgaard, havde jeg aldrig haft så stort et ansvar i tilbudsgivningsprocessen. Hvis man kan bevise, at man dur til noget, kan man få en hel masse nye udfordringer og ansvar. Det er meget givende og virkelig motiverende, fortæller Adham.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website