Har du talent til at være del af det bedste graduate-program i byggebranchen? Er du klar til en stejl læringskurve, og udfordrende opgaver, så du på sigt kan varetage et leder- eller specialistjob? Så er MT Højgaards graduate-program noget for dig. Her kan du læse mere om programmet og møde vores graduates.

Vil du være graduate?
ansøg her

Graduate i MT Højgaard

Vores graduate-program henvender sig til nyuddannede ingeniører, bygningskonstruktører, maskinmestre og arkitekter.

Graduate-programmet er en strategisk investering i fremtidige ledere, projektledere og specialister. Som graduate får du en dybdegående forståelse for vores virksomhed og et bredt netværk, som giver dig en perfekt start på din karriere hos os.

Programmet baner vejen for en karriere inden for projektering, tilbud, projekteringsledelse, projektstyring, produktionsledelse og meget mere, afhængigt af dine ønsker.

Faglig og personlig udvikling

Som graduate i MT Højgaard får du et bredt netværk af fagligt kompetente og dedikerede kolleger, som du kan lære af og sparre med. Du bliver tilknyttet vores graduate-netværk, der mødes til både faglige og sociale arrangementer. Et netværk, hvor du også kan vende de udfordringer og muligheder, du typisk møder i dit arbejde.

Som en del af programmet vil du blive tilknyttet en mentor, som er en mere erfaren kollega, der kan være din rollemodel og sparringspartner både på et fagligt og personligt niveau. Du vil også få karriererådgivning fra vores HR-afdeling efter ønske og behov.

Graduate-forløb

Et graduate-forløb i MT Højgaard varer typisk mellem 2,5 og 3,5 år, hvor du som minimum roterer mellem tre forskellige forretningsområder. På den måde får du en bred indsigt i virksomheden. Du får rig mulighed for at bruge din faglighed og komme i dybden med dine fagområder, da en rotation typisk varer omkring et år. Det betyder, at du får et unikt indblik i vores forretning og forskellige discipliner, samtidig med, at du skaber stor værdi.

Vi skræddersyer rotationerne med udgangspunkt i dine færdigheder og udviklingsønsker samt vores forretning og fokusområder.

Vores graduate-forløb er ikke et på forhånd fastlagt forløb. Tværtimod er der stor fleksibilitet undervejs. Hvor og hvornår du roterer, vil altid være afhængigt af, hvilke projekter vi har. Vi tilbyder mange muligheder og karriereveje, som du kan få indsigt i og prøve af via dine graduate-rotationer. Nedenfor kan du se nogle af dem.

Projektering

Vi udfører rådgivende ingeniørarbejde, når vi projekterer bygge- og anlægsopgaver samt stålkonstruktioner. Du vil fungere som designingeniør og skabe optimerede design til byggerier og anlæg i tæt samarbejde med entreprenører og arkitekter. Dermed vil du også automatisk få en stor indsigt i vores digitale udvikling inden for VDC og designværktøjer.

Projektstyring inden for byggeri og anlæg

Som graduate inden for projektstyring bliver du en central del af udførelsen af projekter, der skal bygges, anlægges eller renoveres. Du vil arbejde på et bygge- eller anlægsprojekt sammen med de ansvarlige projektledere. Her vil I være ansvarlige for styring og koordinering af de forskellige underentrepriser med fokus på at aflevere projektet i en høj kvalitet. Derudover vil I skulle håndtere eventuelle afvigelser eller ændringer i forhold til det oprindeligt projekterede.

VDC

Som graduate inden for VDC kommer du til at arbejde med at implementere og rådgive om VDC-processer og -teknologi på projekter og i tilbudssager.

Projekteringsledelse

Som graduate inden for projekteringsledelse bliver du bindeled mellem vores projekteringsenhed og vores udførende enheder. Dermed får du en afgørende rolle i tværfaglige projekter, hvor du samarbejder med rådgivere, myndigheder, bygherrer og fagentreprenører. Du kommer til at arbejde i dybden med rådgiveraftaler og projekteringsplaner, og du koordinerer rådgivningsydelser og grænseflader mellem rådgivere.

Tilbud

Som tilbudsberegner vil du arbejde med fag-, hoved- og totalentrepriser, vedligeholdelse og videreudvikling af kalkulationsværktøjer, digitale mængdeudtræk og vores digitale udvikling overordnet. Du står for udarbejdelse af og opfølgning på tidsplaner, koordinering af byggepladslogistik, processtyring, kvalitetssikring og ledelse af byggemøder.

Projektstyring inden for byggeri og anlæg

Som graduate inden for projektstyring bliver du del af udførelsen af inspirerende projekter, der skal bygges, anlægges eller renoveres. Du arbejder på et bygge- eller anlægsprojekt, hvor du sammen med projektledelsen står for styring og koordinering af de forskellige underentrepriser med særligt fokus på kvaliteten og eventuelle afvigelser ellerændringer i forhold til det projekterede. Derudover vil du arbejde med at skabe og følge op på tidsplaner, koordinering af byggepladslogistik, processtyring, kvalitetssikring og ledelse af byggemøder.

Produktionsledelse inden for byggeri og anlæg

Som graduate inden for produktionsledelse bliver du enten del af vores tømrerafdeling eller vores anlæg- og betonafdeling. Her vil du deltage i tilbudsarbejde og/eller være tilknyttet en byggeplads, hvor du indgår i byggeteamet. Du vil arbejde med projektøkonomi, tidsplanlægning, sikkerhed, processtyring, projektafklaring, kvalitetssikring. Derudover bidrager du med bestilling af materialer og daglig ledelse af formænd og timelønnede, herunder akkordforhandlinger.

Rekrutteringsproces

(*Med forbehold for ændringer.)

Vi starter en ny rekrutteringsproces i april 2020. Du kan oprette en jobadvarsel for at blive tilmeldt vores jobnyhedsbrev, hvis du vil have direkte besked, når vi slår graduate-stillinger op.

Ansøgning

1-26. april 2020
Send ansøgning, CV og karakterer via vores rekrutteringssystem.

Husk at skrive, hvor i landet du ønsker at arbejde. Fremhæv gerne relevant joberfaring, hvor i MT Højgaard du ser dig selv i fremtiden, og hvordan dine personlige kvaliteter matcher en graduate-stilling.

Video, personlighedsprofil og kognitiv test

1-5. maj 2020

Udvalgte kandidater skal sende os en to-minutters videopræsentation og udfylde en personlighedsprofil samt en kognitiv test. Kandidater, der ikke går videre til første samtale, modtager en skriftlig feedback på de to tests via mail.

Første samtale

18-20. maj 2020

Udvalgte kandidater deltager i en times jobsamtale med vores HR-afdeling. Denne samtale inkluderer feedback på personprofil og den kognitive test.

Assessment Day

9. juni 2020

Udvalgte kandidater deltager i en Assessment Day på vores hovedkontor i Søborg. Her vil repræsentanter fra ledelsen i MT Højgaard deltage som assessorer.

Anden samtale

11-17. juni 2020

Udvalgte kandidater deltager i en samtale med kommende leder og HR-afdelingen. Herefter udvælges de kandidater, der ansættes i graduate-programmet. De resterende kandidater vil blive taget i betragtning til jobs uden for graduate-programmet.

Vores forventninger til dig

Vi forventer, at du er nyuddannet, eller højst har to års erfaring som diplom- eller civilingeniør, bygningskonstruktør,  arkitekt, maskinmester, eller en lignende relevant uddannelse. 

MT Højgaards graduate-program er for alle nyuddannede inden for de nævnte uddannelsesretninger uafhængigt af nationalitet. Det er dog vigtigt, at du taler dansk på et højt niveau, eftersom du roterer mellem forskellige afdelinger og/eller byggepladser og skal kommunikere med mange forskellige typer medarbejdere såvel som underentreprenører. 

Du har topresultater fra studiet, trives med forandringer og det at være ny flere gange. Endelig er du nysgerrig, og du har fokus på samarbejde og på at skabe resultater. 

 
Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website