Er du klar til en stejl læringskurve, og udfordrende opgaver, så du på sigt kan varetage et leder- eller specialistjob i bygge- og anlægsbranchen? Så er MT Højgaard Danmarks graduate-program noget for dig. Her kan du læse mere om programmet og møde vores graduates.

Vil du være graduate?
ansøg her

Graduate i MT Højgaard

Vores graduate-program henvender sig særligt til nyuddannede ingeniører, bygningskonstruktører og maskinmestre.

Graduate-programmet er en investering i fremtidige ledere, projektledere og specialister. Som graduate får du en dybdegående forståelse for vores virksomhed og et bredt netværk, som giver dig en perfekt start på din karriere hos os. Du bliver forankret i en af vores bygge- eller anlægssektioner, hvor du på skift prøver kræfter med forskellige roller fra tilbudsgivning, til planlægning og til praksis på byggepladsen.

Programmet baner vejen for en karriere inden for projektering, tilbud, projekteringsledelse, projektstyring, produktionsledelse og meget mere, afhængigt af dine ønsker.

Faglig og personlig udvikling

Som graduate i MT Højgaard får du et bredt netværk af fagligt kompetente og dedikerede kolleger, som du kan lære af og sparre med. Du bliver tilknyttet vores graduate-netværk, der mødes til både faglige og sociale arrangementer. Et netværk, hvor du også kan vende de udfordringer og muligheder, du typisk møder i dit arbejde.

Som en del af programmet vil du blive tilknyttet en mentor, som er en mere erfaren kollega, der kan være din rollemodel og sparringspartner både på et fagligt og personligt niveau. Du vil også få karriererådgivning fra vores HR-afdeling efter ønske og behov.

Graduate-forløb

Et graduate-forløb i MT Højgaard varer typisk mellem 2,5 og 3,5 år, hvor du roterer mindst tre gange. Du får rig mulighed for at bruge din faglighed og komme i dybden med dine fagområder, da en rotation ofte varer omkring et år. Det betyder, at du får et unikt indblik i vores forretning og forskellige discipliner, samtidig med at du skaber stor værdi.

Vi skræddersyer rotationerne med udgangspunkt i dine færdigheder og udviklingsønsker samt vores forretning og fokusområder.

Vores graduate-forløb er ikke fastlagt på forhånd. Tværtimod er der stor fleksibilitet undervejs. Hvor og hvornår du roterer, vil altid være afhængigt af, hvilke projekter vi har. Vi tilbyder mange muligheder og karriereveje, som du kan få indsigt i og prøve af via dine graduate-rotationer. Nedenfor kan du se nogle af dem.

Projektstyring inden for byggeri og anlæg

Som graduate inden for projektstyring bliver du en del af udførelsen af projekter, der skal bygges, anlægges eller renoveres. Du kommer til at arbejde på et bygge- eller anlægsprojekt, hvor du sammen med projektledelsen står for styring og koordinering af de forskellige underentrepriser med særligt fokus på at aflevere projektet i en høj kvalitet. Du vil være med til at håndtere eventuelle afvigelser og ændringer i forhold til det oprindeligt projekterede. Derudover vil du arbejde med at skabe og følge op på tidsplaner, koordinering af byggepladslogistik, processtyring, kvalitetssikring og ledelse af byggemøder.

Produktionsledelse inden for byggeri og anlæg

Som graduate inden for produktionsledelse bliver du enten del af vores tømrerafdeling eller vores anlæg- og betonafdeling. Du vil deltage i tilbudsarbejde og/eller være tilknyttet en byggeplads, hvor du indgår i byggeteamet. Du vil arbejde med projektøkonomi, tidsplanlægning, sikkerhed, processtyring, projektafklaring og kvalitetssikring. Derudover bidrager du med bestilling af materialer, daglig ledelse af formænd og timelønnede samt akkordforhandlinger.

Tilbud og VDC

Som tilbudsberegner vil du arbejde med fag-, hoved- og totalentrepriser, vedligeholdelse og videreudvikling af kalkulationsværktøjer, digitale mængdeudtræk og vores digitale udvikling overordnet. Du kommer således til at arbejde med at implementere og rådgive om VDC-processer og -teknologi på projekter og i tilbudssager. Du står for udarbejdelse af og opfølgning på tidsplaner, koordinering af byggepladslogistik, processtyring, kvalitetssikring og ledelse af byggemøder. 

Vores forventninger til dig

Det er vigtigt, at du taler dansk på et højt niveau, eftersom du roterer mellem forskellige afdelinger og/eller byggepladser og skal kommunikere med mange forskellige typer medarbejdere såvel som underentreprenører. Du har topresultater fra studiet, trives med forandringer og det at være ny flere gange. Endelig er du nysgerrig, og du har fokus på samarbejde og på at skabe resultater.  

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MT Højgaard Holdings website