Til toppen

Parkeringshus til Regionshospitalet i Randers

Lyst og åbent parkeringshus letter adgangen for patienter, pårørende og medarbejdere

I tilknytning til Regionshospitalet i Randers har MT Højgaard opført et parkeringshus med 564 parkeringspladser i alt. Parkeringshusets samlede areal er på 14.600 kvadratmeter.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Parkeringshus til Regionshospitalet i Randers

Status

Igangværende

Type

Offentlig-Privat Partnerskab, Hospitaler og sygehuse

Lokation

Danmark

Kunde

Bestiller: Bygningsstyrelsen (tidligere Slots- og ejendomsstyrelsen). Bygherre: OPP Randers P-Hus ved MT Højgaard, DNB Nord, Sampension og PKA

Samarbejds-partnere

Driftsselskab i samarbejde med DEAS. Arkitekt: Aarhus Arkitekterne

Opført i OPP-samarbejde med Region Midtjylland

Region Midtjylland valgte at få parkeringshuset opført i et Offentlig-Privat Partnerskab (OPP), hvor private selskaber står for alt fra finansiering og projektering til opførelse, drift og vedligeholdelse. Til at udføre opgaven valgte Region Midtjylland et OPP-team bestående af DEAS (tidligere Dan-Ejendomme), DnB NOR Bank og MT Højgaard.

På et OPP-projekt som dette betyder parternes fælles fokus på kvalitet og langsigtede løsninger, at vi sammen opnår en god totaløkonomi. Den store fordel ved at indgå i et OPP-samarbejde - både på projektet i Randers og generelt - er, at alle parter lægger vægt på totaløkonomien over en årrække, og ikke bare her og nu.

I Randers har Regionshospitalet fået et parkeringshus, som letter adgangen til hospitalet.

Parkeringshuset, som MT Højgaard har opført, indeholder 564 parkeringspladser.

Bygget på skrå grund

Parkeringshuset er bygget på en skrå grund og for at arealoptimere, har vi minimeret rampernes længde ved at lade alle parkeringsdæk falde 3,5% med terrænet. Dermed sikres maksimal kørekomfort på ramperne mellem etagerne.

Brugen af strækmetal medvirker, at parkeringshusets facade fremstår delvist gennemsigtig.

Lyst og åbent indtryk

Huset er skabt med strækmetal, der sikrer, at huset fremstår delvist gennemsigtigt, hvilket skaber et lyst og åbent indtryk.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website