Til toppen

Fleksibelt kontordomicil med smukt lysindfald i nyt og spændende område

I Høje Taastrup har MT Højgaard, i samarbejde med lejer, udviklet et kontordomicil til ingeniørfirmaet Orbicon. Domicilet er 7.100 kvadratmeter stort, og det er blevet opført efter MT Højgaards MultiFlex Office-principper.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Orbicon

Status

Afsluttet

Type

Projektudvikling, Erhverv, retail og industri

Lokation

Danmark

Kunde

Hedeselskabet

Samarbejds-partnere

Arkitekt: DISSING+WEITLEING. Rådgivende ingeniør: Orbicon

Når vi anvender MultiFlex Office-principperne, optimerer vi udnyttelsen af pladsen og sikrer samtidig en høj grad af fleksibilitet i både materialer og installationer. Det betyder, at brugerne løbende kan ændre indretningen i kontordomicilet. Moderne virksomheders behov ændrer sig hele tiden, og det skal et tidssvarende domicil naturligvis kunne tilpasse sig. Det er Orbicons nye domicil et godt billede på.

Orbicons kontordomicil ligger i Høje Taastrup i et område, der er midt i en særdeles spændende udvikling. Over de næste år forventer vi, at der vil komme mange nye virksomheder til området, og sammen vil de bidrage til et inspirerende miljø til gavn og glæde for hele Høje Taastrup kommune.

Orbicons domicil, der måler 7.100 m2, er skabt med fokus på anvendelsen af bæredygtige materialer.

Kontordomicilet er udformet, så dagslyset udnyttes optimalt.

Egenudviklet projekt

Orbicons kontordomicil er udviklet af MT Højgaards division Projektudvikling & OPP, og domicilet er blevet solgt til Hedeselskabet med Orbicon som lejer. 

Projektet er udviklet på vores egen grund, og MT Højgaard har selv stået for at bygge domicilet i samarbejde med blandt andre Lindpro. Arkitekturen i byggeriet opfylder alle behov til et moderne kontorbyggeri, og der er lagt stor vægt på at udnytte dagslyset optimalt, så medarbejderne hver dag kan nyde godt af solens stråler.  

 

Domicilet er opført efter MultiFlex Office-principperne, og indretningen kan derfor løbende tilpasses brugernes behov.

Bæredygtighed

Under opførelsen af byggeriet har vi haft fokus på at benytte bæredygtige materialer, så bygningen kan blive leveret i energiklassen LE2020 og kan modtage en DGNB sølvcertificering. 

 

 

 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website