Til toppen

Spændende boligprojekt i Sorgenfri nyfortolker den klassiske karréstruktur

På Hummeltoftevej ved Sorgenfri Station i Virum arbejder vi på et nyt spændende byggeri, der kommer til at bestå af 148 dejlige boliger, 1.500 kvadratmeter butiksareal samt godt 7.500 kvadratmeter kælder.

Kontakt Home Virum, hvis du ønsker mere information
Kontakt Home Virum

Projektets detaljer

Projektets navn

Hummeltoftevej

Status

Igangværende

Type

Boligbyggeri, Projektudvikling, Bæredygtighed, Jord, kloak og ramning, Råhus

Lokation

Danmark

Kunde

PensionDanmark

Samarbejds-partnere

Arkitekter: Werk Arkitekter og Mannik & Storm

Byggeriets karré samles omkring et smukt og frodigt gårdrum i flere niveauer. Alle boliger opføres i høj kvalitet med vægt på funktionalitet og bæredygtighed, og de vil hver især få et privat udeareal i form af altan eller egen have. Desuden vil alle boliger få privat parkering.

Sundt indeklima og gode lysforhold

I opførelsen har vi et stort fokus på et sundt indeklima med gode og holdbare materialer samt et lavt energiforbrug og varmebehov i boligerne. Gode dagslysforhold i boligerne er et andet vigtigt parameter, der skaber social og funktionel værdi for de kommende beboere. I udearealerne vil der blive indrettet faciliteter til forskellige aldersgrupper, hvilket vil give et livligt gårdrum med plads til masser af sociale aktiviteter.

Løft af hele området

Projektet på Hummeltoftevej er udviklet i samarbejde med Freja Ejendomme A/S, Lyngby-Taarbæk Kommune og med udvidet borgerinddragelse. MT Højgaard har haft option på køb af grunden og arbejdet med udviklingen af projektet igennem længere tid.

Når projektet står færdigt vil det medvirke til at løfte hele området omkring Sorgenfri Station, der vil blive endnu mere attraktivt både for boligkøbere og erhvervsliv.

Nyt liv til ejendommen som tidligere var politistation

Byggeriet opføres på den grund, hvor Lyngby Politistation tidligere lå. Således sker opførelsen i et område, hvor der sjældent udbydes arealer til opførelse af nybyggeri, og hvor der nu skabes rammer for et trygt og grønt miljø tæt på stationen og Lyngbys dynamiske centrum samtidig med, at der er kort afstand til København.

 

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website