Til toppen

Hospital med 9.500 ansatte og knap en million behandlinger årligt

Visionen for Det Nye Universitetshospital (DNU) i Skejby er ambitiøs. Ved åbningen skal hospitalet være et førende dansk hospital med en perfekt balance mellem effektivitet, bæredygtighed og arbejdsmiljø. Det færdige DNU kommer til at bestå af det eksisterende hospital i Skejby på 160.000 m2, og den nye bygning på 220.000 m2 med bygningshøjder fra fire til otte etager. På den eksisterende bygning skal 50.000 m2 renoveres og ombygges for at sikre den nødvendige integration med nybyggeriet.

Kontakt MT Højgaard, hvis du ønsker mere information
Kontakt os

Projektets detaljer

Projektets navn

Det Nye Universitetshospital i Skejby

Status

Igangværende

Type

Råhus, Jord, kloak og ramning, Hospitaler og sygehuse, Renovering

Lokation

Danmark

Kunde

Region Midtjylland

Samarbejds-partnere

DNU er et omfattende projekt, hvor vi både er involveret i renovering af det eksisterende hospital og byggeriet af den nye bygning.

Renovering af eksisterende bygninger

Alt i alt er der seks af de eksisterende bygninger, der skal gennemrenoveres. Renoveringen indebærer nye indervægge, nye døre og nyt gulv. Derudover skal bygningerne males, og vi skal sætte nye lofter op.

MT Højgaard er både involveret i byggeriet af den nye bygning og renoveringen af det eksisterende hospital.

Når DNU står færdigt, kommer det til at omfatte det eksisterende hospital på 160.000 m2 samt den nye bygning på 220.000 m2.

Opførelse af ny bygning

I MT Højgaard har vi stået for at udføre råhus, udgravning, kloak, afslutningsboringer og lukning på byggefelterne. 

De 320 mm tykke in situ-støbte etagedæk sikrer fleksibilitet i det færdige byggeri og muliggør, at DNU kan ændre og ombygge betonkonstruktioner, uden at de underliggende etager berøres af det.

Det færdige byggeri bliver fleksibelt, så betonkonstruktionerne kan ændres og ombygges, uden at de underliggende etager berøres.

Store stålkonstruktioner og lukkede facader

Hele fjerde etage i byggeriet anvendes til tekniketage og er bygget i store stålkonstruktioner, hvor facaderne efterfølgende er lukket med sandwichpaneler i forskellige farver. Etagedækkene bæres af præfabrikerede betonsøjler.

Til toppen

Denne side gør brug af cookies. Ved at browse videre accepterer du brugen af dette Læs mere om cookies

Du forlader nu MT Højgaards website for at besøge MTH GROUPs website