Bleiker Skole udvides

Tilbygning på 1.380 kvadratmeter

Bleiker Skole i Asker kommune i Norge er blevet udvidet med et nyt byggeri på 1.380 kvadratmeter i to etager. Vi har opført byggeriet for AFK eiendom FKF.

Stikkontakt i kørestols-højde

Tilbygningen til Bleiker Skole bruges til elever med særlige behov. Derfor er der blevet sat fokus på løsninger, der tager hensyn til dem, der skal har deres daglige gang på skolen. Fx er stikkontakter og andre tekniske installationer i kørestolshøjde.

Hensyn til naboerne

I byggeprocessen tog vi hensyn til den eksisterende Bleiker Skole, der ligger lige ved siden af det nye byggeri. Vi udførte fx særligt støjende arbejder i sommerferien, og da vinteren indtraf i 2012, havde vi allerede lukket huset, så de indvendige arbejder kunne udføres hen over vinteren.

God dialog med slutbrugere

Da byggepladsen lå lige op ad den eksisterende skole har vi haft god kontakt med slutbrugerne af den nye skole, og vi har haft en god, løbende dialog med fx skolelederen og pedellen, som derved fik mulighed for at komme med input i processen.

Klar til brug

Vores arbejde på projektet begyndte i maj 2012 med nedriving af en eksisterende bygning. Selve byggearbejdet begyndte i august 2012 og skolen stod klar til brug i august 2013. Skolen blev vores andet byggeprojekt i Norge, efter at vi åbnede  kontor i Oslo i 2011.

Andre skole-projekter

Den Kreative skole

Vi byggede i 2007-2008 Silkeborg kommunes nye musikskole, Den Kreative Skole. Det stillede store krav til indretning og akustik.

Læs mere om projektet

Stjerneskolen

Nordstjerneskolen

Vi har opført en ny byskole i et OPS-samarbejde med DEAS. Skolen samler tre skoler under ét tag.

Læs mere om projektet

Gasværkvej-Skole

Gasværksvejens skole

Sundhedsskadelig 60'er-skole på Vesterbro renoveret - det blev landets til dato mest omfattende PCB-sanering.

Læs mere om projektet