Nyt byggeri til Tinglysningsretten i Viborg

Konsortium finansierer og opfører byggeriet

Tinglysningsretten i Hobro samler nu al tinglysning i Danmark. Slots- og Ejendomsstyrelsen bestilte opgaven, som Staten lejer sig ind i.

Det er MT Højgaard, Bank DnB NORD og Dan-Ejendomme, der er partnerne bag det private konsortium, der har finansieret og opført byggeriet og skal stå for driften i 20 år.

Det samme team løftede med succes opgaven med Danmarks første OPP-projekt, Vildbjerg Skole, og stod dermed stærkest i konkurrencen, da projektet blev sendt i udbud.

A-formet harmonisk bygning

Cubo Arkitekter A/S har tegnet det spændende byggeri. Arkitekterne har ladet sig inspirere af grundens placering, som grænser op til det åbne land. Samspillet med omgivelserne har dannet grundlaget for en bygning, der står med god proportionering, harmoni og balance.

Byggeriet følger således de to veje, Tinglysningsretten ligger imellem. Det er der kommet et stort A ud af, når man ser bygningne fra luften.

En åbning i A’ets ene langside giver adgang til indgangspartiet inde i midten af byggeriet, og den lange betonbjælke hen over åbningen bæres af en markant, flad søjle med Tinglysningsrettens logo på rød baggrund.

Andre domicil-projekter

Assens rådhus

Assens Rådhus

I Assens ligger kommunekontoret i byens gamle sukkerfabrik. De bevaringsværdige bygninger renoveret og omdannet til moderne kontorlokaler.

Læs mere om projektet

LMG

Domicil

Domicilbyggeri med et godt arbejdsklima og som kan realiseres til prisen, holdbarheden og kvaliteten. Se nogle af de domiciler, vi har opført.

Se projekter

Domiciler-Tagensvej

Butiks- og kontorbyggeri på Nørrebro

På Tagensvej har vi opført et butiks- og kontorbyggeri for HP Gruppen. Bygningens byggestil er inspireret af den fredede nabobygning.

Læs mere om projektet