Nyt domicil til Sydfyns Elforsyning

Grønne energiløsninger

Med el-producerende solpaneler, der også fungerer som solafskærmning, brug af jordvarme til både opvarmning og afkøling samt varmeakkumulerende materialer på bygningens flader, har Sydfyns elforsyning fået et nyt, grønt domicil.

Domicilet, kaldet ”Vores lys” er også opført med energikilder som tændes og slukkes efter behov, et anlæg, der genanvender regnvandet og et avanceret genvindingsanlæg, som sikrer effektiv koordinering mellem lys, luft og ventilation.

Sydfyns Elforsyning ønsker at promovere alternative energiformer, og med det nye domicil er der skabt gode rammer for det budskab. Det nye domicil er nemlig opført i lavenergiklasse 1 og eksempel på, hvordan fremtidens energioptimerede erhvervsdomiciler kan se ud. 

Under samme tag

Med det nye domicil på 5.500 kvadratmeter kan alle 100 medarbejdere hos Sydfyns Energi nu arbejde under samme tag.

Bygningen er placeret tæt på motorvej og tog for at gøre det nemt for kunder og nysgerrige borgere at besøge domicilet.

LMG

Domicil

Domicilbyggeri med et godt arbejdsklima og som kan realiseres til prisen, holdbarheden og kvaliteten. Se nogle af de domiciler, vi har opført.

Se projekter

Assens rådhus

Assens Rådhus

I Assens ligger kommunekontoret i byens gamle sukkerfabrik. De bevaringsværdige bygninger renoveret og omdannet til moderne kontorlokaler.

Læs mere om projektet

Domiciler-Brørup

Ny bankfilial til Brørup sparekasse

En bæredygtig bankfilial: Et lavt energiforbrug er sikret i Brørup sparekasse - til gavn for både miljøet og bankens udgifter.

Læs mere om projektet