Nyt domicil til Novo Nordisk

Nye rammer om 1.100 medarbejdere

Novo Nordisk samler omkring 1.100 medarbejdere i de nye bygninger i Bagsværd. Domicilet huser en række af koncernens administrative og fælles funktioner, som tidligere lå spredt i Storkøbenhavn.

Byggeriet omfatter et samlet etageareal på godt 50.000 kvadratmeter, placeret i et grønt område i tilslutning til koncernens andre bygninger på stedet.

Energioptimerede løsninger

Novo Nordisk ønskede tidssvarende og effektive rammer for de voksende aktiviteter og har lagt vægt på energioptimerende løsninger vedrørende lys, luft og energiforbrug.

Enkelt, stilrent design

Henning Larsen Architects har tegnet det nye domicil, som består af to flotte bygninger i et enkelt, stilrent design, der passer flot ind i det omkringliggende landskab. Den ene af de to bygninger er en fire-etagers kileformet bygning, mens den anden er cylinderformet i seks etager.

Erfaring med domicilbyggeri

Vi har tidligere opført flere store domicilbyggerier for kunder med fokus på kvalitet og fremtidssikring med hensyn til både indretning og miljø.

Se andre eksempler på vores domicilbyggerier

Andre domicil-projekter

Nyt domicil til KPMG på Frederiksberg

Domicilbyggeriet KPMG er bæredygtigt og har derfor fået tildelt certificeringen GreenBuilding.

Læs mere om projektet

Domiciler-Dong

Udvidelse af DONG Energys domicil

Vi har udvidet DONG Energy på Lyngbyvej i Gentofte for tredje gang. I denne etape opførte vi i alt 33.000 kvadratmeter kontorer.

Læs mere om projektet

LMG

Domicil

Domicilbyggeri med et godt arbejdsklima og som kan realiseres til prisen, holdbarheden og kvaliteten. Se nogle af de domiciler, vi har opført.

Se projekter