Lemvigh-Müllers domicil

Enkle og innovative ideer

Et midlertidigt rækværk på taget indgår nu som en del af den færdige konstruktion. Et brugt gulvtæppe beskyttede de sårbare betontrapper. Fjernvarmen blev sluttet til med det samme for at opvarme bygningen, mens vi opførte den.

Disse innovative ideer gjorde byggeriet af Lemvigh-Müllers domicil smartere, hurtigere og billigere.

Traditionelt kontorbyggeri

Domicilet er centralt placeret tæt ved Herlev station og Motorring 3. Selve byggeriet er en traditionel kontorbygning på cirka 10.000 kvadratmeter, opført af betonelementer, formet som en firkant med et centralt atrium og med facader af glas og aluminium.

Energirigtigt tag dækker atrium

Domicilet har et glasoverdækket atrium i bygningens midte og fleksible etageplaner danner ramme om en levende arbejdsplads. Over atriummet består taget af et stort, energirigtigt glastag, og på den lukkede del af taget et built up-tag.

Grå skiffer-bygning

Over glasfacaden i stueetagen 'svæver' en tungere bygningskrop, som er beklædt med grå, kløvet skiffer. Vinduerne ligger dybt i facaden, hvilket understreger deres faste modulære rytme.

Huset er opbygget med bærende betonsøjler i facaden på stueplan og bagvægselementer i de øvrige etager. Dækkene er huldæk i beton, som bæres af stål- og betondragere.

Forurenet jord deponeret

Byggeriet er direkte funderet, og i forbindelse med projektet blev der fjernet en del forurenet jord, da grunden tidligere havde været jorddepot for kommunens byggepladser. Al den jord, vi gravede op i forbindelse med byggeriet, er derfor blevet kørt til deponi.

Udover selve byggeriet stod vi også for alle ingeniørdiscipliner på projektet, som fx  konstruktioner, kloak, installationer, miljø og geoteknik.

Andre domicil-projekter

Domiciler-Dong

Udvidelse af DONG Energys domicil

Vi har udvidet DONG Energy på Lyngbyvej i Gentofte for tredje gang. I denne etape opførte vi i alt 33.000 kvadratmeter kontorer.

Læs mere om projektet

Domiciler-Tagensvej

Butiks- og kontorbyggeri på Nørrebro

På Tagensvej har vi opført et butiks- og kontorbyggeri for HP Gruppen. Bygningens byggestil er inspireret af den fredede nabobygning.

Læs mere om projektet

Assens rådhus

Assens Rådhus

I Assens ligger kommunekontoret i byens gamle sukkerfabrik. De bevaringsværdige bygninger renoveret og omdannet til moderne kontorlokaler.

Læs mere om projektet