Nyt domicil til KPMG på Frederiksberg

Syv etager og tre atrier

Området omkring Flintholm Station er ved at udvikle sig til et af de mest attraktive steder på Frederiksberg at bo og drive forretning. På ”Revygrunden” har vi bygget et nyt domicil til rådgivnings- og revisionsfirmaet KPMG.

Selve kontorbygningen omfatter cirka 33.500 kvadratmeter. Hertil kommer dels 1.300 kvadratmeter butikker i gadeplan, dels parkering i de to nederste niveauer på 22.000 kvadratmeter. Byggeriet er i syv etager og består af sammenhængende bygningskroppe samlet omkring tre store, glasoverdækkede atrier.

Ingeniødiscipliner udført af MT Højgaard

MT Højgaard har været totalentreprenør på opgaven. Udover at bygge hele domicilet stod vi også for alle ingeniørdisciplinerne på byggeriet, blandt andet konstruktioner, kloak, el- og vvs-installationer samt miljø- og geotekniske undersøgelser.

Skæve former og vinkler

Bygningen er tegnet af arkitektfirmaet 3XN og har nærmest form som en trekløver. For os var det en spændende og udfordrende opgave, da det er et byggeri med mange skæve former og vinkler. Bygningen har mange åbne arealer med flere gangbroer. Den længste er mere end 25 meter lang.

Grønt certifikat til miljørigtigt domicilbyggeri

På selve byggepladsen blev en række tiltag gennemført for at gøre byggeriet miljøvenligt. For eksempel har alle skurvogne haft nye, el-besparende varmepumper, sparepærer og bevægelsessensorer samt timer og alarm på vandforsyningen. Det betyder, at vandet har været lukket ned uden for arbejdstid og at en alarm ville gå i gang, hvis vandforbruget var større end normalt.

Forbruget af strøm blev også nøje overvåget, og der var skrappe regler for tomgangskørsel. Også den færdige bygning, tager hensyn til miljøet. Bygningen er blevet tildelt certifikatet ”Green Building”, da energiforbruget er mindst 25% mindre end det gældende lovkrav.

Læs mere om GreenBuilding

Læs pressemeddelelse om aflevering af byggeriet

Andre domicil-projekter

LMG

Domicil

Domicilbyggeri med et godt arbejdsklima og som kan realiseres til prisen, holdbarheden og kvaliteten. Se nogle af de domiciler, vi har opført.

Se projekter

Assens rådhus

Assens Rådhus

I Assens ligger kommunekontoret i byens gamle sukkerfabrik. De bevaringsværdige bygninger renoveret og omdannet til moderne kontorlokaler.

Læs mere om projektet

Nyt domicil til Sydfyns Elforsyning

Sydfyns Elforsynings nye domicil er opført i lavenergiklasse 1 og et lysende eksempel på grøn teknologi.

Læs mere