City 2 Høje Taastrup

I Høje Taastrup vest for København ligger shoppingcentret City 2. City 2 åbnede i 1975, og centret er op igennem 80’erne, 90’erne og 00’erne blevet ombygget og moderniseret adskillige gange. Det har MT Højgaard været involveret i ad flere omgange.

Hensyn til omgivelserne

Når et erhvervsbyggeri skal moderniseres eller renoveres handler det om andet end godt håndværk. Det handler også om at tage hensyn til de mennesker som er afhængig af at bygningen er i drift, mens renoveringsarbejdet står på. Det har MT Højgaard mange års erfaring i at håndtere. Centrets kunder kommer nemlig ofte tæt på byggepladsen og nogle gange skal de praktisk talt vandre gennem byggepladsen på vej til centret.

Et moderne indkøbscenter

MT Højgaard har i tidens løb stået for flere af de ombygnings- og renoveringsopgaver, som City 2 har gennemgået. I 1995/96 byggede MT Højgaard en tilbygning til City 2, der delvist indgår i den del af centret, der går under navnet det gule område.

Mange besøgende er godt for handlen, med det betyder også, at der bliver slidt på centret. Derfor blev MT Højgaard i 2007 – 08 bedt om at ombygge hele det gule område i City 2, så det nu byder kunderne ind til et moderne indkøbscenter, hvor der er plads og luft til, at kunderne kan handle i ro og mag.

Butiksrenovering af 14 lejemål

I alt er 12.900 m² blev berørt, herunder også 14 lejemål. Vi etablerede nye trapperum og elevatorskakte, et gadeforløb og nyt teknikrum. Ombygningen af det gule område berørte også centertorvet, hvor rullebånd og gangbroer blev ombygget.

MT Højgaard renoverede også centrets tre indgangspartier, der hedder gul, grøn og hvid. På plan 3 blev det gamle Magasin, Netto og tre mindre lejemål lavet om til én stor Føtex-butik på i alt 5.100 kvadratmeter.

City2 drives af Steen & Strøm, der er Skandinaviens største inden for udvikling og management af shoppingcentre. 

Andre projekter under butik, center & hotel

Udvidelse af Aalborg Lufthavn

I Aalborg har vi udvidet og ombygget lufthavnen, så den i dag kan håndtere den øgede trafik til det nordjyske.

Læs mere om projektet

Fields

Field’s

En af de mest omfattende brandisoleringsopgaver, der nogensinde er udført i Danmark, var på shoppingcenteret Field's.

Læs mere om projektet

Kennedyarkaden

Kennedy Arkaden

I Kennedy Arkaden har vi lavet ledelinierne i busterminalens klinkegulve, så det fungerer som en guide til blinde og svagtseende.

Læs mere om projektet