Boligrenovering af Svaneparken

Møbelfabrik omdannet til boliger

Bygherren Humlebo Gruppen ønskede at lave Carl Hansens gamle møbelfabrik i Odense om til lejligheder. Derfor blev den eksisterende bygning omdannet til fire lejligheder, ligesom der blev bygget en ny etageejendom med 22 lejligheder i tre etager.

Vi stod for facadearbejdet på de nye boliger og pudsede facaden på den renoverede bygning op. Derudover stod vi for at mure alle badeværelser op i letbeton og lægge klinker og fliser. Arbejdet blev afleveret helt uden mangler.

Nye lejligheder i et attraktivt ældre kvarter

Svaneparken ligger i et ældre attraktivt kvarter i Odense, og under projekteringen af det nye lejlighedsbyggeri blev der lagt vægt på, at ejendommen skulle passe ind i det eksisterende byggeri i området.

Lejlighederne varierer i størrelsen fra 65 til 120 kvadratmeter; alle er udført i gode kvalitetsmaterialer.

Der er udsigt til Svanesøen fra alle lejligheder i det nye byggeri. Lejlighederne i stueplan har en lille terrasse, og lejlighederne over stueplan har egne altaner.

Holmegården

Boligrenovering af Holmegården

På Holmegårdsvej og Vognmandsvej i Nyborg har vi renoveret 92 lejligheder fra henholdsvis 1940’erne og 1970’erne.

Læs mere om projektet

Kraftvarmeværker

Nyt anlæg til kemisk affald

Der var udfordringer nok, da vi byggede modtageanlægget for Kommunekemi i Nyborg. At få den seks meter dybe grube tørlagt var et projekt i sig selv.

Læs mere om projektet

Vandbygning-Odense

Promenadebyen, Odense

Odense Havneudvikling har opført nogle af Odenses mest eksklusive lejligheder i Promenadebyen. MT Højgaard etablerede ny spunskanal.

Læs mere om projektet