Boligrenovering af Åbyhøjgård

Forbedring af facader, indeklima og energiforbrug

Markante forbedringer bliver foretaget i forbindelse med renoveringen af de 297 boliger i Åbyhøjgård. Renoveringen, der fordeler sig på i alt 10 blokke, omfatter blandt andet nye facader, et forbedret indeklima samt et lavere energiforbrug. Derudover bliver tre af blokkene ombygget til rummelige boliger, der er særligt velegnede til ældre og handicappede.

Renovering med beboerfokus

Boligrenoveringen bliver foretaget med særlig hensynstagen til beboerne i Åbyhøjgård i forsøget på at give dem en problemfri og velfungerende dagligdag i de knap tre år, renoveringen står på.
Blandt andet bliver der brugt lokationsbaseret planlægning til at optimere tidsplanen, hvilket udover at forkorte perioden for renoveringen også gør beboerinformationen mere nøjagtig i forhold til, hvor og hvornår det forskellige arbejde foregår. Derudover bliver de nye facader leveret som præfabrikerede elementer, hvilket begrænser renoveringstiden af hver enkelt lejlighed.

Erfaring skaber tillid

Erfaring med beboerhåndtering fra lignende renoveringsprojekter skaber et solidt fundament for at gribe renoveringen an i forhold til at gøre processen så smertefri for beboerne som overhovedet muligt. Særligt bliver der lagt vægt på medbestemmelse samt tæt og løbende dialog med beboerne, så de i videst mulige omfang har mulighed for at følge med i, hvad vi laver og hvornår. Dette er ikke mindst med til at skabe tryghed, men også den tillid, der er altafgørende for et vellykket forløb.


Andre projekter under boligrenovering

Se alle boligrenoverings-projekter

Boligrenovering af Gjesingparken

Boligområdet Gjesingparken har undergået en totalrenovering af boligblokke og servicebygninger. Vi stod for renoveringen af tag og facader, og renoveringsarbejdet omfattede 284 lejligheder fordelt på 15 boligblokke.

Læs mere om projektet

Boligrenovering af Lunden

Boligrenoveringen i Brøndby Strand har resulteret i et energioptimeret boligbyggeri. Under renoveringen blev alle beboere genhuset.

Læs mere om projektet

Boligrenovering i Albertslund Syd

Boligrenovering af 544 rækkehuse med fokus på energieffektivitet vil give Albertslund-boligerne et løft i forhold til arkitektur, byggeteknik, bæredygtighed og funktion.

Læs mere om projektet