Facaderenovering af ejendomskompleks i Brabrand

Fra gråt i gråt til moderne gult og hvidt

I Brabrand har MT Højgaard stået for renoveringen af facaderne på Boligforeningen Statsbos ejendomskompleks på Fjældevænget.  

De seks boligblokke havde før renoveringen et lidt rodet og trist udtryk med grå facader og 63 senere tilføjede ungdomsboliger bygget ovenpå selve boligblokkene.

Efter renoveringen fremstår blokkene helt nye og moderne i gult og hvidt, kombineret med stål- og glaskonstruktioner. De 63 nye ungdomsboliger er nu fuldt integreret, som om de altid har været der, og bygherren er meget tilfreds med resultatet.

Attraktive boliger i naturskønt område

Boligkomplekset indeholder i alt 257 boliger, fordelt i de seks blokke på fire eller fem etager. Alle boliger har altaner.

Ungdomsboligerne er så attraktive, at de bliver revet væk af boligsøgende. Huslejen er lav, og boligerne ligger i et naturskønt område.

Fra boligerne er der god udsigt over marker og andre grønne områder ind over Århus by, og boligblokkene danner desuden to gårde med et grønt miljø og legepladser.

Andre projekter under boligbyggeri

Ungdomsboliger i Hasle

I Hasle har vi bygget 54 ungdomsboliger. De blev udført som partneringsprojekt i samarbejde med bygherren Boligselskabet Præstehaven.

Læs mere om projektet

Beddingen – ungdomsboliger, Aalborg

På havnefronten i Aalborg har vi opført 166 nye ungdomsboliger, der er inspireret af Aalborgs havnemiljø og dets mange siloer.

Læs mere om projektet

Flexhuset

Etageboliger

Når du skal bygge etageboliger, kan du altid få sparring og vejledning hos os.
Se nogle af de etageboliger, vi har bygget rundt omkring i Danmark.

Se projekter