Duetgården – Boligbyggeri på Frederiksberg

Lavenergiklasse 2015
Boligbyggeriet Duetgården er opført efter kravene i lavenergiklasse 2015. Der er blandt andet en større mængde isolering i tag, vægge og gulve end normalt, der er solcelleanlæg på taget, og der er valgt slidstærke materialer, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Dertil er bygningerne udformet, så dagslyset udnyttes optimalt, hvilket både sparer energi og giver livskvalitet til beboerne. I sidste ende betyder det, at beboerne får relativt lave udgifter til deres energiforbrug.

Ungdomsboliger og familieboliger
Boligbyggeriet består af to bygninger på i alt 3.078 kvadratmeter i fem etager. Den ene bygning er familieboliger og den anden er ungdomsboliger. Boligerne erstatter et ældre kompleks af erhvervsbyggeri og er et af skridtene på vej til, at det gamle industriområde, Flintholm på Frederiksberg, bliver omdannet til et nyt spændende område at leve og bo i.

Lyse ungdomsboliger med fransk altan
Ungdomsboligerne har en gennemsnitsstørrelse på 48 kvadratmeter og er indrettet, så dagslyset udnyttes mest muligt. Boligerne har store vinduer i forbindelse med franske altaner og har en fælles tagterrasse.

Familieboliger med altan og udgang til have
Familieboligerne varierer fra 101 til 111 kvadratmeter med henholdsvis tre og fire værelser. Boligerne har gennemlyste opholdsstuer med køkkener i åben forbindelse og forholdsvis store værelser med masser af lys. Der er altaner og elevatoradgang til alle boliger.

Afleveret før tid og nul fejl og mangler
Boligbyggeriet blev afleveret en måned før tid uden fejl og mangler til en meget tilfreds bygherre.

Læs mere om byggeriet af Duetgården

Lignende projekter

Fjældevænget

Facaderenovering, Brabrand

I Brabrand renoverede vi facaderne på seks boligblokke, som har fået et helt andet og moderne udtryk.

Læs mere om projektet

Ungdomsboliger i Hasle

I Hasle har vi bygget 54 ungdomsboliger. De blev udført som partneringsprojekt i samarbejde med bygherren Boligselskabet Præstehaven.

Læs mere om projektet

Beddingen – ungdomsboliger, Aalborg

På havnefronten i Aalborg har vi opført 166 nye ungdomsboliger, der er inspireret af Aalborgs havnemiljø og dets mange siloer.

Læs mere om projektet