Beddingen – ungdomsboliger på havnen i Aalborg

Ungdomsboliger med fjordudsigt

I sommeren 2013 stod 166 nye ungdomsboliger klar til indflytning i Aalborg. Vi opførte ungdomsboligerne for Plus Bolig på grunden til det nedlagte Aalborg Skibsværft på Østre Havn.

Byggeriet består af flere bygninger i forskellige niveauer - den ene bygning tårner sig 11 etager op og skaber en naturlig sammenhæng med havnemiljøet.

Inspiration fra havnens siloer

Arkitekterne hos ingeniør- og arkitektfirmaet Kjærsgaard & Andersen i Aalborg er blevet inspireret af havnens siloer og har skabt et byggeri på henholdsvis syv, ti og elleve etager.

Bygningerne blev opført i højden med pudsede flader i henholdsvis hvid og en kraftig mørk rød farve som kontrast.

De nederste dele af bygningerne har udvendige flader af mørkbrændte teglsten, der ifølge arkitekterne refererer til havnens lavere huse.

En bydel i udvikling 

Ungdomsboligerne er opført i henhold til kravene for lavenergiklasse 2015 og indeholder derfor mange moderne og bæredygtige løsninger.

Placeringen af de nye ungdomsboliger på Aalborg Østhavn bidrager til den udvikling, som bydelen gennemgår i disse år, hvor boliger, butikker og kulturinstitutioner skaber en ny, attraktiv og dynamisk sammenhæng mellem bycentrum og havnen.

Lignende projekter

Fjældevænget

Facaderenovering, Brabrand

I Brabrand renoverede vi facaderne på seks boligblokke, som har fået et helt andet og moderne udtryk.

Læs mere om projektet

Ungdomsboliger i Hasle

I Hasle har vi bygget 54 ungdomsboliger. De blev udført som partneringsprojekt i samarbejde med bygherren Boligselskabet Præstehaven.

Læs mere om projektet

Flexhuset

Etageboliger

Når du skal bygge etageboliger, kan du altid få sparring og vejledning hos os.
Se nogle af de etageboliger, vi har bygget rundt omkring i Danmark.

Se projekter