Valby Maskinfabrik

Den gamle industrigrund i Valby har udviklet sig til en helt ny bydel med boliger, butikker, erhverv og grønne arealer. Vi har bygget 100 nye boliger og erhvervslokaler for De Forenede Ejendomsselskaber.

Boligerne er lejligheder på to, tre og fire værelser med adgang til elevator, altan og gode udearealer.

Trygge rammer og høj kvalitet

Arkitekternes vision var at skabe en både attraktiv og aktiv bydel, hvor mennesker kan leve i trygge og gode rammer både inde og ude. Den holdning afspejles helt ud i de elegante sorte og grå murstensfacader, valg af byggematerialer, glasaltaner, vandbåren gulvvarme, energivenlige vinduer med 3-lags-glas, og ikke mindst i en høj kvalitet af lejlighedernes faste elementer som fx køkken og badeværelse.

Lavenergiklasse 2015 og BREEAM-certificeret

En anden del af visionen var, at byggeriet blev opført i lavenergiklasse 2015 og certificeret efter den bæredygtige BREEAM-model.

BREEAM står for Building Research Establishment Environmental Assessment og er et pointsystem, som tager højde for den samlede bæredygtighed i et byggeri, dvs. forurening, ledelse, vand, energi, materialer, sundhed og trivsel, transport, affald, arealforbrug og økologi. Det betyder blandt andet, at en del af bygningernes elforbrug kommer fra solceller på taget.


Andre boligbyggeri-projekter

Flexhuset

Etageboliger

Når du skal bygge etageboliger, kan du altid få sparring og vejledning hos os.
Se nogle af de etageboliger, vi har bygget rundt omkring i Danmark.

Se projekter

Fremtidens Etageboliger

Fællesskab og energibesparelser går hånd i hånd i forsøgsprojektet Fremtidens Etagebolig, hvor bæredygtige udlejningsboliger med energioptimering danner rammen om et øget fællesskab blandt beboerne.

Læs mere

Holmboes Alle 6/Jyllandsgade 57

I Horsens har vi afleveret det andet punkhus i Jyllandsgade-kvarteret uden fejl og mangler.

Læs mere om projektet