Holmboes Alle 6/Jyllandsgade 57

Punkthus med 34 almene boliger med egen altan

Vi har opført 34 familieboliger på Holmboes Allé i Horsens i området "Lille Manhatten", som det ofte kaldes for på grund af de mange høje bygninger. Der er tale om et punkthus i ni etager med fire boliger per etage. Alle boliger har egen altan og depotrum, der er etableret i bygningens kælder.

Præfabrikerede elementer

Vi har opført byggeriet med indvendige vægge i præfabrikerede helvægselementer og facader i præfabrikerede sandwichelementer og træ/aluvinduer. Badeværelserne er udført med klinkegulve, og øvrige gulve er udført som trægulve. Indvendige vægge er beklædt med filt og malet hvide, og bygningen er pælefunderet.

Byggeri med lavt energiforbrug

Byggeriet er opført jf. BR08 i Lavenergiklasse 1. Det lave energiforbrug sikres primært gennem passive tiltag som høj isoleringsevne, minimering af kuldeboer samt optimering af vinduernes arealer og orientering. Boligerne er endvidere forsynet med balanceret ventilation med høj effektiv varmegenvinding.

Godt samarbejde med bygherre

Byggeriet er en fortsættelse af et vellykket samarbejde mellem bygherre og entreprenør. Jyllandsgade 57 er således et søsterhus til nabobyggeriet på Holmboes Allé 6, som vi også har opført i totalentreprise. Vi har ved begge projekter haft en gnidningsfri byggeproces og et godt samarbejde med bygherre.

Andre boligbyggeri-projekter

Rørfabrikken

Rørfabrikken

Lejlighedsbyggeri i hjertet af Horsens - her opførte vi to bygninger med 36 ejerboliger og 2.000 kvadratmeter erhverv.

Læs mere om projektet

Flexhuset

Etageboliger

Når du skal bygge etageboliger, kan du altid få sparring og vejledning hos os.
Se nogle af de etageboliger, vi har bygget rundt omkring i Danmark.

Se projekter

Fremtidens Etageboliger

Fællesskab og energibesparelser går hånd i hånd i forsøgsprojektet Fremtidens Etagebolig, hvor bæredygtige udlejningsboliger med energioptimering danner rammen om et øget fællesskab blandt beboerne.

Læs mere