Frederikskaj – et moderne boligbyggeri af høj kvalitet

Boligerne på Frederikskaj er en del af bydelen Teglholmen, som ligger ned til den københavnske havnefront. Den placering har bygherren udnyttet ved udformningen af lejlighederne.

Alle luksuslejlighederne har panoramavinduer og gode altaner eller terrasser, som er med til at trække havnemiljøet helt ind i stuerne og udviske grænsen mellem det indre og ydre miljø. Bygningernes facader er åbne og spejler vandet i de store glaspartier, så beboerne får en enestående oplevelse af at bo ved havet, her kun få kilometer fra Københavns centrum.

Etagebyggeri med stilren arkitektur

De 152 lejligheder er fordelt i to bygninger i syv etager med hver seks opgange. Bygningerne er placeret optimalt i forhold til sol og udsigt omkring en nybygget kanal. For enden af kanalen ender et trappeanlæg i et torv som fungerer som samlingspunkt i bebyggelsen. Bebyggelsen har også kælder, parkeringskælder og fælleshus.

Både indvendigt og udvendigt er der på Frederikskaj lagt vægt på æstetikken. Lejlighederne er gennemtænkt til mindste detalje, og der er både satset på høj kvalitet i og sørget for en funktionel opdeling af værelserne. Oveni giver en ekstraordinær lofthøjde på 260 cm en fornemmelse af rummelighed og god plads.

Bygningernes facader veksler mellem store glaspartier og lukkede facadepartier beklædt med kobber. Når facaderne patinerer, vil de skabe reference til de historiske bygningsværker i byen.

Andre boligbyggeri-projekter

Universitetshaven

Universitetshaven

Etagebyggeriet Universitetshaven - 40 andelsboliger og 132 ejerboliger har alle stor altan, godt lysindfald og udsigt over Emil Holms Kanal.

Læs mere om projektet

Produktion-lager

Ombygning af værksted for KTK-Vejservice

For KTK-Vejservice på Enghavevej har vi ombygget 4.000 kvadratmeter værksted.

Læs mere om projektet

Rørfabrikken

Rørfabrikken

Lejlighedsbyggeri i hjertet af Horsens - her opførte vi to bygninger med 36 ejerboliger og 2.000 kvadratmeter erhverv.

Læs mere om projektet