KPMG

Syv etager og tre atrier

Området omkring Flintholm Station er ved at udvikle sig til et af de mest attraktive steder på Frederiksberg at bo og drive forretning. På ”Revygrunden” har vi bygget et nyt domicil til rådgivnings- og revisionsfirmaet KPMG.

Selve kontorbygningen omfatter cirka 33.500 kvadratmeter, er i syv etager og består af sammenhængende bygningskroppe samlet omkring tre store, glasoverdækkede atrier.

Læs mere om byggeriet af KPMG

Grønt certifikat til miljørigtigt domicilbyggeri

På selve byggepladsen blev en række tiltag gennemført for at gøre byggeriet miljøvenligt. For eksempel har alle skurvogne haft nye, el-besparende varmepumper, sparepærer og bevægelsessensorer samt timer og alarm på vandforsyningen. Det betyder, at vandet har været lukket ned uden for arbejdstid og at en alarm ville gå i gang, hvis vandforbruget var større end normalt.

Forbruget af strøm blev også nøje overvåget, og der var skrappe regler for tomgangskørsel. Også den færdige bygning, tager hensyn til miljøet. Bygningen er blevet tildelt certifikatet ”Green Building”, da energiforbruget er mindst 25% mindre end det gældende lovkrav.

Andre bæredygtige projekter

Brørup-Sparekasse

Brørup sparekasse

En bæredygtig bankfilial: I Brørup Sparekasse er et lavt energiforbrug sikret - til gavn for miljøet og for bankens udgifter.

Læs mere om projektet

Ørstedskolen

Ørstedskolen

Ørstedskolen i Rudkøbing var et OPP-projekt, og det bæredygtige skolebyggeri fik tildelt certifikatet GreenBuilding.

Læs mere om projektet

Guldbjerg-skole

Guldberg skole

Guldberg Skole er udpeget som klimaskole. Derfor er miljø og klima inddraget i renoveringsarbejdet - fx med solceller på facaden.

Læs mere om projektet