Guldberg Skole

To skoler renoveret og lagt sammen

Vi har ombygget og renoveret Guldberg skole på Nørrebro i København. Skolen ligger på to matrikler, og Københavns Kommune besluttede derfor, at Sjællandsgade- og Stevnsgades skoler skulle slås sammen til én skole under navnet Guldberg Skole.

Bæredygtig klimaskole

Guldberg Skole er udpeget som klimaskole, og det betyder, at skolen arbejder med både globale og lokale spørgsmål vedrørende klima, klimaforandringer og global opvarmning. Der er derfor fokus på forbrug af el, vand og varme, CO2-udledning og genbrug.

De tanker er også inddraget i renoveringen af bygningen. For eksempel har vi benyttet en WindowMaster-løsning til ovenlysvinduerne, der sikrer frisk luft og ventilation.

Derudover er der også opsat solceller på facaden, og eleverne kan løbende følge forbruget af el, vand og varme via elektronisk måleudstyr.

Læs mere om projektet

Andre bæredygtige projekter

Brørup-Sparekasse

Brørup sparekasse

En bæredygtig bankfilial: I Brørup Sparekasse er et lavt energiforbrug sikret - til gavn for miljøet og for bankens udgifter.

Læs mere om projektet

Domiciler-Brørup

Ny bankfilial til Brørup sparekasse

En bæredygtig bankfilial: Et lavt energiforbrug er sikret i Brørup sparekasse - til gavn for både miljøet og bankens udgifter.

Læs mere om projektet

Domiciler-Dong

Udvidelse af DONG Energys domicil

Vi har udvidet DONG Energy på Lyngbyvej i Gentofte for tredje gang. I denne etape opførte vi i alt 33.000 kvadratmeter kontorer.

Læs mere om projektet